ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Είχα στείλει δύο επιστολές για το επικίνδυνο πεύκο – Τελικά έπεσε”

Ήταν πραγματικά ένα θαύμα που δεν είχαμε δυσάρεστη τροπή! Το χτεσινό γεγονός της πτώσης του ξερού πεύκου συνέβη σε ένα πολύ κεντρικό σημείο του Δάσους, ώστε δεν κινδύνευσαν μόνο οι επιβάτες του αυτοκινήτου που βρέθηκε κάτω από τον κορμό (μόλις είχαν βγει!), αλλά και περαστικοί οδηγοί, άνθρωποι που κινούνταν στην αγορά, αλλά και μαθητές, αφού ακριβώς δίπλα βρίσκεται το 8ο Δημοτικό Σχολείο.

Η συμπολίτισσα Ρίτσα Μελισσάρη έστειλε στην εφημερίδα μας δύο ηλεκτρονικές επιστολές στην Υπηρεσία Πρασίνου (και την Τεχνική Υπηρεσία, όπως μπορούμε να δούμε) επισημαίνοντας τον κίνδυνο. Τελικά έπεσε.

Είπε στο “Χαϊδάρι Σήμερα” ότι η ίδια κατοικεί στην περιοχή και διαπίστωσε το πρόβλημα το οποίο έκανε γνωστό στους αρμόδιους, ως υπεύθυνη πολίτης.

Το έκανε Ιούνιο και Σεπτέμβριο του 2020 και από την Υπηρεσία τής απάντησαν (γραπτά ή προφορικά -δεν θυμάται) ότι το δέντρο βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο και δεν μπορούν να παρέμβουν.

Το εύλογο ερώτημα είναι αν έκανε ενέργειες ο Δήμος για την άρση της επικινδυνότητας, σε ένα τόσο κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο της πόλης.

"Είχα στείλει δύο επιστολές για το επικίνδυνο πεύκο - Τελικά έπεσε" 7

.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button