ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έσπασαν περιπολικό του ΑΤ Χαϊδαρίου

Ένα περιπολικό λιγότερο στη διάθεση του έχει τις τελευταίες ημέρες το Α.Τ. Χαϊδαρίου, καθώς “έπεσε θύμα” καβγά πολιτών στην Αγία Βαρβάρα.

Ενώ το πλήρωμά του βρισκόταν σε υπηρεσία, έλαβε σήμα να σπεύσει στην Αγία Βαρβάρα, για ένα επεισόδιο που σημειωνόταν εκείνη τη στιγμή. Όταν έφτασε στο σημείο, οι αστυνομικοί βρήκαν μια γυναίκα με έντονα ψυχολογικά προβλήματα να διαπληκτίζεται με Ρομά γείτονές της. Τη στιγμή εκείνη ένας από αυτούς, πάνω στο θυμό του, πέταξε προς τους αστυνομικούς από το μπαλκόνι του σπιτιού του ένα ογκώδες αντικείμενο. Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει ένα τζάμι του περιπολικού και ο περιστρεφόμενος φάρος.

Σε προσωρινή ακινησία το περιπολικό

Ο δράστης, μετά από υποδείξεις των ανδρών του Α.Τ. Χαϊδαρίου, πείστηκε να βγει από το σπίτι του και να παραδοθεί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, Δεσμεύτηκε πως θα πληρώσει τις ζημιές.

Όσο για τη γυναίκα που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο, με εντολή Εισαγγελέα αποφασίστηκε η παραπομπή της σε ψυχιατρικό νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί την οδήγησαν στο Ψ.Ν.Α, όπου οι γιατροί αποφάσισαν την εισαγωγή της για νοσηλεία.

Το συγκεκριμένο περιπολικό, που σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι ένα από τα τέσσερα μόλις που έχει στη διάθεση του το Α.Τ. Χαϊδαρίου, προς το παρόν είναι ακινητοποιημένο μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές του.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button