ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας PJ POULIS JEWELS: Eμπειρία, τεχνολογία και τεχνογνωσία για μοναδικά κοσμήματα!

Η αναζήτησή μου για να φτάσω στο εργαστήρι του Γιάννη Πουλή ξεκίνησε από την επιθυμία μου να φορέσω ένα αγαπημένο οικογενειακό κόσμημα που πάνω του όχι μόνο φαινόταν η φθορά του χρόνου αλλά ένα κομμάτι στο περίτεχνο σχέδιό του είχε ξεκολλήσει και χαθεί και επιπλέον στο μυαλό μου είχα φτιάξει μια εικόνα του πιο… σύγχρονη, που δεν τολμούσα καν να την φανταστώ να υλοποιείται.

Από μια φίλη έφτασα στον Γιάννη και εκείνος έκανε αυτό το κόσμημα-όνειρο μια πραγματικότητα με όλη την δεξιοτεχνία και την φινέτσα που απαιτεί μια τέτοια εργασία! Η φίλη μου, απ’ την άλλη, ήθελε κάτι πολύ συγκεκριμένο για το μονόπετρο δαχτυλίδι του γάμου της που δεν μπόρεσε να βρει στην αγορά. Με την αμεσότητα της προσωπικής επικοινωνίας ο Γιάννης Πουλής το σχεδίασε ακριβώς και σύμφωνα με τις επιθυμίες της. Φυσικά διάλεξε το χρώμα χρυσού αλλά και τα καράτια και ο καλός μας τεχνίτης το μετουσίωσε στο δακτυλίδι των ονείρων της, που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Και κάπως έτσι είπα πως αξίζει και πρέπει να σας συστήσω τον αργυροχρυσοχόο και σχεδιαστή κοσμημάτων Γιάννη Πουλή και το εργαστήρι του PJ POULIS JEWELS.

Εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας PJ POULIS JEWELS: Eμπειρία, τεχνολογία και τεχνογνωσία για μοναδικά κοσμήματα! 3
Εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας PJ POULIS JEWELS: Eμπειρία, τεχνολογία και τεχνογνωσία για μοναδικά κοσμήματα! 5

Το εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας PJ POULIS JEWELS ιδρύθηκε το 2000 από τον αργυροχρυσοχόο Γιάννη Πουλή, έπειτα από πολυετή εμπειρία στη κατασκευή και επισκευή κοσμημάτων. Το εργαστήρι του είναι εξοπλισμένο με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει.

Το σημαντικότερο όμως είναι η διάθεση για επικοινωνία: Έρχονται σε άμεση επαφή με τον πελάτη για την επισκευή των κοσμημάτων του και έτσι δίνουν λύσεις και απαντήσεις σε πιθανές απορίες του. Για την υλοποίηση των σχεδίων χρησιμοποιούν συνδυασμό της παραδοσιακής χειροποίητης κατασκευής και των νέων τεχνικών μεθόδων της εποχής, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να καλύπτει τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη.

Όλα τα στάδια της κατασκευής γίνονται αποκλειστικά στο χώρο, από την σχεδίαση μέχρι το τελικό φινίρισμα. Το εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας διαθέτει την τεχνογνωσία ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες με την δυνατότητα για πολλές και διαφορετικές επιλογές.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ: Στο εργαστήριο PJ POULIS JEWELS κατασκευάζονται κοσμήματα από χρυσό (Κ9, Κ14, Κ18) και ασήμι(925). Κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βέρες, μονόπετρα με πολύτιμες πέτρες (μπριγιάν, ζαφείρι, σμαράγδι), παιδικά βραχιόλια & ταυτότητες καθώς και αντρικές χειροπέδες.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΟΜΗΜΑΤΩΝ: Οι επισκευές κοσμημάτων γίνονται και αυτές αποκλειστικά στο χώρο. Κοσμήματα κάθε είδους από ασήμι, χρυσό, πλατίνα, χαλκό, μπρούντζο, ατσάλι, τιτάνιο προσαρμόζονται και επισκευάζονται.

  • Τροποποίηση κοσμημάτων (αλλαγή μεγέθους)
  • Καθαρισμός και γυάλισμα
  • Κόλληση laser
  • Κοπή και χάραξη laser
  • Επιμετάλλωση κοσμημάτων

Μεγάλο ενδιαφέρον θα βρείτε και στην έτοιμη συλλογή κοσμημάτων, κατασκευής PJ POULIS JEWELS. Φινετσάτα και στην αιχμή της μόδας αυτά τα όμορφα κομμάτια σε ασήμι και χρυσό περιμένουν να γίνουν το νέο σας trend!

Στο PJ POULIS JEWELS η εμπειρία συναντάει την τεχνολογία και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό…

PJ POULIS JEWELS - Γιάννης Πουλής 
Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας
Facebook
Στρ. Καραϊσκάκη & Ιθάκης 2, Χαϊδάρι
213 045 9231

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button