ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Επίθεση στη Νίκαια: “Τη μαχαίρωσα γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα”

Για τη χθεσινή επίθεση στη Νίκαια, μίλησαν δύο γείτονες   της γυναίκας που παραλίγο να πεθάνει από τα χέρια του συζύγου της, όταν αυτός τη μαχαίρωσε με φαλτσέτα. Την έσωσε από τα χέρια του ένας γείτονας και τώρα η άτυχη 66χρονη νοσηλεύεται στο Αττικόν με τραύμα δίπλα στην καρωτίδα.

Πρόκειται για τους δύο ανθρώπους που ουσιαστικά έσωσαν την ζωή της 66χρονης, καθώς ο ένας αφόπλισε τον σύζυγο της και η άλλη πίεζε την πληγή που είχε το θύμα, δίπλα στην καρωτίδα, προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία, μέχρι να φτάσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και να προσφέρουν ιατρική φροντίδα στην γυναίκα.

Όπως είπε ο γείτονας του ζευγαριού στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, «είδαμε την γυναίκα στον δρόμο. Φώναζε “βοήθεια”. Την πιάσαμε και μετά από 10 μέτρα σωριάστηκε κάτω. Ήταν βαθύ το τραύμα, δίπλα στην καρωτίδα. Μετά από λίγο είδαμε έναν άνδρα με μαχαίρι να έρχεται κατά πάνω μας και εκείνη έλεγε “έρχεται, έρχεται”».

«Του βάζω τις φωνές και του λέω “γιατί την μαχαίρωσες;” και μου λέει “δεν ήταν καλή γυναίκα”. Πάνω στα κάγκελα του έσπασα την λεπίδα από το μαχαίρι και έφυγε…. Και μετά από 5 λεπτά βγήκε με ένα κατσαβίδι μεγάλο στα χέρια», ανέφερε ο άνδρας.

nikaia_spiti
nikaia_spiti2

Η γειτόνισσα του δράστη και του θύματος, είπε πως άκουσε φωνές στον δρόμο και ανησύχησε, αναφέροντας πως «Μου φώναζε “Ελπίδα, Ελπίδα”, γιατί με ξέρει. Νόμιζα κάποιος ληστής την είχε χτυπήσει». Όπως προσέθεσε, κάλεσε για βοήθεια και μετά «Της κρατούσα μια πετσέτα στον λαιμό για να μην τρέχει το αίμα. Φώναζε η γυναίκα “δεν έκανα τίποτα, δεν έκανα τίποτα με έσφαξε, με έσφαξε”».

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button