ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Σώνει και καλά… να πάρει μερικά ουίσκι

“Τα μάτια της δεκατέσσερα” είχε η υπάλληλος καταστήματος σούπερ μάρκετ στο Δάσος. Το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Μαΐου, παρατήρησε δύο γυναίκες να περιφέρονται ανάμεσα στα ράφια και τα εμπορεύματα, αλλά το καλάθι που κρατούσαν να μένει ελαφρύ. Όπως αποδείχθηκε, έβαζαν αλλού τα προϊόντα.

Όταν οι δύο Ρομά από το Καματερό, ηλικίας 35 και 25 ετών, κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτές, άρχισαν να επιστρέφουν στα ράφια μπουκάλια με τα ουίσκι, που είχαν κρύψει στα ρούχα τους και τις τσάντες τους. Ωστόσο οι κινήσεις τους καταγράφτηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος της επιχείρησης.

Το δις εξαμαρτείν

Στο μεταξύ η υπάλληλος ειδοποίησε τον προϊστάμενό της, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο άλλο κατάστημά του στο Χαϊδάρι. Από εκεί που βρισκόταν παρακολούθησε με κάμερα όλα όσα είχαν γίνει λίγα δευτερόλεπτα πριν, στο υποκατάστημα του Δάσους.

Στο μεταξύ, η μία εγκατέλειψε την προσπάθεια, πήρε το παιδί της και έφυγε. Η άλλη όμως επέμεινε. Παρά τα όσα είχαν συμβεί, άρχισε εκ νέου να κρύβει μπουκάλια ουίσκι και κατευθύνθηκε στην πόρτα. Εκεί διαπίστωσε πως την είχαν κλείσει. Τότε πήγε πάλι πίσω στα ράφια και για δεύτερη φορά έβαλε τα μπουκάλια στα ράφια και ζήτησε το λόγο: «Γιατί δεν μου ανοίγεται να φύγω; Δεν έχω πάρει τίποτα», είπε στους υπαλλήλους.  

Αμέσως έφτασαν στο σημείο, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και ο υπεύθυνος του υποκαταστήματος. Οι δύο τσιγγάνες συνελήφθησαν, χωρίς να προβάλουν καμία αντίσταση. Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή. Ο Εισαγγελέας όρισε τακτική δικάσιμο.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button