ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εντυπωσιακή η συναυλία μαθητών για τον Μίμη Πλέσσα

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Μαθητές από 7 Δημοτικά Σχολεία του Χαϊδαρίου ήταν ανάμεσα στα 1.300 παιδιά που το βράδυ της Δευτέρας 27 Μαΐου συμμετείχαν στο πολύ όμορφο αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα, στο θέατρο Πέτρας, την οποία διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας.

Πρόκειται για μαθητές του 1ου Δημοτικού με τη δασκάλα μουσικής Παρασκευή Βλούσα, του 2ου Δημοτικού με τη δασκάλα μουσικής Ελένη Φυσίκα, του 3ου  Δημοτικού με τη δασκάλα μουσικής Μαρία Μαγαλιού, του 4ου και το 5ου Δημοτικού με τη δασκάλα μουσικής Κατερίνα Παπαδά, του 7ου Δημοτικού με τη δασκάλα μουσικής Κατερίνα Κούνουπα και του 10ου Δημοτικού με τη δασκάλα μουσικής Αθηνά Τασούλα.

Στην συναυλία, την οποία παρακολούθησαν χιλιάδες γονείς και συγγενείς των παιδιών, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος μαζί με την Αντιδήμαρχο Παιδείας Ελένη Θερμού και την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Αλεξία Παναγοπούλου.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου συγχαίρει τους μαθητές για τη συμμετοχή τους για το εξαιρετικό αποτέλεσμα που εντυπωσίασε όλο το κοινό που βρέθηκε στο θέατρο Πέτρας, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό, από οποιοδήποτε πόστο.

Εντυπωσιακή η συναυλία μαθητών για τον Μίμη Πλέσσα 3
Εντυπωσιακή η συναυλία μαθητών για τον Μίμη Πλέσσα 5

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button