ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Εντοπίστηκε ο οδηγός που τραυμάτισε και εγκατέλειψε γυναίκα και ανήλικο στη Λ. Κηφισού

Αστυνομικοί της Τροχαίας, κατάφεραν ύστερα από περίπου δυο μήνες να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό που ενεπλάκη σε τροχαίο με εγκατάλειψη στη αερογέφυρα της Πέτρου Ράλλη, στον Κηφισό.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της 12ης Σεπτεμβρίου εξ αιτίας του μία 41χρονη γυναίκα εξετράπη της πορείας της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα αφού έσπασε και το σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό εκείνης και του μόλις δύο ετών παιδιού της.

Οι αστυνομικοί γνώριζαν την μάρκα του αυτοκινήτου, το οποίο ήταν λευκό και παλαιού τύπου, και τελικά κατάφεραν να το βρουν.

Ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας, «εντοπίστηκε, πρωινές ώρες της 20-11-2022, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με συναφή ως άνω χαρακτηριστικά, το οποίο επιπροσθέτως έφερε εμφανή σημεία πρόσφατης επισκευής». 

Οι αστυνομικοί όμως τον είχαν ταυτοποιήσει και από άλλα στοιχεία τα οποία είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν. Τον κάλεσαν στα γραφεία της Τροχαίας Πειραιά όπου παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του και -σύμφωνα με πληροφορίες- ενώ αρχικά αρνήθηκε την συμμετοχή του στο τροχαίο, στη συνέχεια το παραδέχτηκε λέγοντας ότι έφυγε από το σημείο καθώς φοβήθηκε. 

Ο αλλοδαπός οδηγός αντιμετωπίζει κατηγορίες τροχαίου με εγκατάλειψη και σωματικών βλαβών κατά συρροή…  

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button