Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ στα ΕΛΤΑ Λουτρακίου

Χαϊδάρι Σήμερα
By Χαϊδάρι Σήμερα - Τοπικός Τύπος
1 Min Read

Οι δύο δράστες της ληστείας ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ και απείλησαν τους υπαλλήλους στα ΕΛΤΑ Λουτρακίου την ώρα που που γίνονταν ανατροφοδότηση του ΑΤΜ με μετρητά

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ στο Λουτράκι σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, 26 Μαρτίου, περί τις 08:00. Έσπασαν με βαριοπούλες τις τζαμαρίες και με την απειλή των όπλων άρπαξαν χρηματικό ποσό περί των 32.000 ευρώ.

Οι δύο δράστες της ληστείας ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ και απείλησαν τους υπαλλήλους. Η ληστεία έγινε, όταν οι υπάλληλοι άνοιξαν το υποκατάστημα και ήταν η ώρα του ανεφοδιασμού του ΑΤΜ που υπήρχε στο εσωτερικό του κτηρίου. Ο ένας εκ των δύο δραστών άρπαξε τα χρήματα από το ΑΤΜ, ενώ ο δεύτερος έμεινε στο όχημα μαύρου χρώματος με φιμέ τζάμια, περιμένοντας τον και στη συνέχεια διέφυγαν.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ εξετάζονται και οι κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *