ΑΠΟΨΕΙΣ

Ένδειξη καρποφόρας εγκυμοσύνης ή παράκτιο ανεμογκάστρι;

Κίμων Ε. Φουντούλης

Καθυστερήσεις σε βάρος του Δήμου στο Σκαραμαγκά

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου(31/5)  ο δήμαρχος κ. Ντηνιακός  και ο πρόεδρος δ.σ. κ. Ζεβόλης δεσμεύτηκαν με καθυστέρηση ενενήντα (90) ημερών να συζητηθεί στην  επόμενη συνεδρίαση το θέμα της διεκδίκησης των απαλλοτριωμένων κοινόχρηστων εκτάσεων στο Σκαραμαγκά.

 Δηλαδή αυτοί που εμφανίζονται να διεκδικούν στο όνομα μας τη πρόσβαση μας στη θάλασσα, καθυστερούν να εξετάσουν ένα σημαντικό εργαλείο επί τέσσερεις μήνες, όταν η κυβέρνηση τρέχει την αδειοδότηση των νέων δραστηριοτήτων στο Σκαραμαγκά. Μπορούν να πείσουν;

Εξαίρεση στη συστηματική υπονόμευση της διεκδίκησης μας η νομική και τεχνική υπηρεσία του δήμου μας και εδώ  αξίζουν ονομαστικά συγχαρητήρια στη κ. Πετροπούλου αλλά και στο κ. Χονδρογιάννη ο οποίος ακόμη και ανήμερα στη γιορτή του, 21 Μαίου στις επτά το βράδυ, εργαζόταν και έστελνε πληροφόρηση.

Το θετικό στη συνεδρίαση ήταν πως η Λαϊκή Συσπείρωση διά του κ. Σελέκου συντάχθηκε με το αίτημα για άμεση συζήτηση, το ταχύτερο δυνατόν.

Γιατί όμως όλη η αντιπολίτευση που είναι πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, δεν παίρνει πρωτοβουλία να συγκληθεί έκτακτο δ.σ. ώστε να επιταχυνθούν οι ενέργειες του Δ. Χαϊδαρίου;

Καθαρές κουβέντες: κάθε χαμένη ώρα θάβει βαθύτερα τη προσπάθεια για πρόσβαση στη θάλασσα.

Συζήτηση και λήψη αποφάσεων αμέσως, ταχεία εργώδης προετοιμασία και πίεση στην αδιάφορη για τις ανάγκες μας Κυβέρνηση μέσω και της προσφυγής για επιστροφή των απαλλοτριωμένων αλλά αχρησιμοποίητων εκτάσεων.

Προϋπόθεση η πολιτική βούληση.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button