ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ένας δικός μας άνθρωπος τιμήθηκε για προσφορά και αυταπάρνηση στην υπεράσπιση των βουνών μας

Μια ωραία εκδήλωση διοργάνωσε ο Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου, στην οποία τίμησε ανθρώπους που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή της φωτιάς. Μεταξύ τους και ο Γιώργος Μπρουσκάκης, υπάλληλος του Δήμου Χαϊδαρίου και στέλεχος της Πολιτικής Προστασίας, που τον συναντάμε παντού όπου υπάρχει κίνδυνος για το βουνό -και όχι μόνο- μέρα και νύχτα. Στη βράβευση παρέστη και η αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαϊδαρίου, κ. Κωνσταντίνα Χρονοπούλου, η οποία παρέδωσε το βραβείο στον τιμώμενο.

Ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ, κ. Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, έγραψε για την εκδήλωση:

Ένας δικός μας άνθρωπος τιμήθηκε για προσφορά και αυταπάρνηση στην υπεράσπιση των βουνών μας 3

Η σύναξη των ανθρώπων που υπερασπίζονται το όρος Αιγάλεω και την ποιότητα ζωής μας!

Με ένα ακόμα μακρύ καυτό καλοκαίρι και τις δασικές φωτιές προ των πυλών, ήταν ελπιδοφόρα η μεγάλη σύναξη των ανθρώπων που, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΕΣΥΔΑΠ για την προστασία του όρους Αιγάλεω και του περιβάλλοντος.

Οι εν ενεργεία και οι υποψήφιοι βουλευτές, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας, οι δήμαρχοι, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι εκπρόσωποι φορέων, το πλήθος των εθελοντών και όλοι όσοι παρευρέθηκαν, δημιουργούν την ελπίδα ότι θα καταφέρουμε να κρατήσουμε ζωντανό το βουνό μας και αυτό το καλοκαίρι…

Με την ευκαιρία αυτή ανταποκριθήκαμε σε ένα χρέος μας

Τιμήσαμε τους εργαζόμενους και εθελοντές, που με την προσφορά και την αυταπάρνηση τους υπερασπίστηκαν από όποια θέση βρίσκονταν, όλα τα προηγούμενα χρόνια το βουνό, χωρίς ποτέ να διεκδικήσουν αναγνώριση.

Ένας δικός μας άνθρωπος τιμήθηκε για προσφορά και αυταπάρνηση στην υπεράσπιση των βουνών μας 5

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button