ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΤΕΧΝΗ

Ένας Χαϊδαριώτης σε πασίγνωστη στο εξωτερικό σειρά του Netflix

Ο συμπολίτης καλλιτέχνης Χάρης Λαλές δίνει το παρόν σε μία ιδιαίτερα δημοφιλή ξένη σειρά, που προβάλλεται μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας Netflix. Τα εκατομμύρια των “πιστών” της telenovela “El Señor de los Cielos”, τον απόλαυσαν σε μια ειδυλλιακή σκηνή γάμου που γυρίστηκε στη Μύκονο. 

Γιάννης Σπαλιάρας, Χάρης Λαλές. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο πρώτος είχε μια παραγωγική θητεία στην ομάδα μπάσκετ της Δάφνης Δαφνίου.

Ο Χαϊδαριώτης γλύπτης υποδύεται τον παππά και είναι πολύ… πειστικός. Η telenovela “El Señor de los Cielos” (σειρά “Άρχοντας των Ουρανών”) έχει ήδη κλείσει έξι κύκλους και μπαίνει στην έβδομη σεζόν, παίρνοντας στην πορεία σημαντικά βραβεία. Στον φετινό κύκλο συμμετέχει ο Γιάννης Σπαλιάρας στον ρόλο του Έλληνα πράκτορα της CIA, ο οποίος προσπαθεί να πιάσει τον πρωταγωνιστή, έναν Μεξικανό μεγαλοδιακινητή ναρκωτικών. Η σειρά δεν μεταδίδεται στο ελληνικό Netflix.

“Κάθε σκηνή ήταν ένα έργο τέχνης”

Ο Χαϊδαριώτης γλύπτης δήλωσε στην εφημερίδα μας: “Η ζωή του καλλιτέχνη είναι κομμάτι της τέχνης του. Έχοντας την άποψη αυτή δέχτηκα τον ρόλο του ιερέα σε μια σκηνή γάμου δίπλα στους Athina Marturret, Gianni Spaliara, Christianna Sotiriou, και τον σκηνοθέτη Mauricio Corredor). Αλήθεια κάθε σκηνή ήταν ένα έργο τέχνης αποτελούμενο από επανειλημμένα ζωντανά ταμπλό (tableaux vivants) χρώματος, κίνησης και ήχου. Ήταν το όνειρο ενός Σαββατοκύριακου στην Μύκονο μετά από 40 χρόνια. Ευχαριστώ το Telemundo Netflix και όλους τους συντελεστές της σειράς El Señor de los Cielos.

Υ.Γ Εύχομαι το Netflix να συμπεριλάβει τοποθεσίες του Δήμου μας στις μελλοντικές δημιουργίες του.”

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button