ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ένας ανεμβολίαστος δημοτικός σύμβουλος στο Χαϊδάρι – Εμπλοκή στις διά ζώσης συνεδριάσεις

Δεν αλλάζει, προς το παρόν, ο τρόπος  διεξαγωγής των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Έτσι και η αμέσως επόμενη συνεδρίαση που προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, θα γίνει με τηλεδιάσκεψη. Σε πρόσφατο σχετικό άρθρο μας είχαμε γράψει ότι και οι 33 δημοτικοί σύμβουλοι είναι εμβολιασμένοι, αλλά τελικά αυτό δεν αποδείχτηκε σωστό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας, ένας από τους 33 δημοτικούς συμβούλους δεν διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού. Το ίδιο ισχύει, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, και για έναν υπάλληλο από το Τμήμα Δημοτικού Συμβουλίου. Ονόματα δεν ανακοινώνονται, για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Έτσι, σύμφωνα με την ΚΥΑ, δεν επιτρέπεται να γίνει δια ζώσης και τα συγκεκριμένα άτομα να παραβρίσκονται στο χώρο.

Σε επικοινωνία που είχε το «Χαϊδάρι Σήμερα» με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Τσατσαρώνη, μας ανέφερε  πως από τεχνικής άποψης δεν υπάρχει η δυνατότητα στις συνεδριάσεις να συμμετάσχουν δια ζώσης οι εμβολιασμένοι και με διαδικτυακή σύνδεση από το χώρο τους οι ανεμβολίαστοι.

Η προσεχής συνεδρίαση θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω της κρατικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας espresence και από την ιστοσελίδα του Δήμου, δίνοντας  τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button