ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Εμβολιασμένοι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαϊδαρίου – Επαναφορά στις ζωντανές συνεδριάσεις

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου επανέρχεται στην κανονικότητα των διά ζώσης συνεδριάσεων. Με σημερινή του επιστολή ο πρόεδρος του Σώματος, Παναγιώτης Τσατσαρώνης, ζητεί από τους δημοτικούς συμβούλους, τον δήμαρχο και τους υπαλλήλους του Τμήματος Δημοτικού Συμβουλίου να αποστείλουν σε ψηφιακή μορφή το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Το “Χαϊδάρι Σήμερα” επικοινώνησε με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων προκειμένου να πληροφορηθεί πόσοι από τους 33 δημοτικούς υμβούλους είναι εμβολιασμένοι. Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, όπως και ο δήμαρχος.

Έτσι η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, με μάσκες και αποστάσεις. Πάντως λόγω του περιορισμού του ενός ατόμου ανά 5 τμ. και με βάση τα τετραγωνικά της αίθουσας συνεδριάσεων, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε δημότες, πλην των άμεσα ενδιαφερομένων για κάποιο θέμα.

Στην τελευταία διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα της επαναφοράς σε διά ζώσης συνεδριάσεις έθεσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μιχάλης Σελέκος, που είπε ότι αυτό θα μπορούσε ήδη να έχει γίνει. Ο πρόεδρος, Παναγιώτης Τσατσαρώνης απάντησε ότι είναι θέμα διαδικαστικό, καθώς απαιτείται η συλλογή βεβαιώσεων εμβολιασμού ή νόσησης, διαδικασία που ξεκίνησε την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button