ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ένα παρκάρισμα έφερε τον “πόλεμο”

Το θλιβερό περιστατικό που ακολουθεί συνέβη το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, γύρω στο μεσημέρι, σε ένα πλακόστρωτο στενάκι κοντά στην πλατεία Ηρώων. Το «Χαϊδάρι Σήμερα» έτυχε να είναι αυτόπτης μάρτυρας.

Το παρκάρισμα ενός αυτοκινήτου κοντά στην πόρτα του σπιτιού του εξόργισε πολύ έναν συμπολίτη. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή του δρόμου υπάρχει απαγορευτικό εισόδου για όλα τα οχήματα, πλην των κατοίκων. Όταν οι επιβάτες του οχήματος το άφησαν στον πεζόδρομο και έφυγαν για ψώνια, ο ένοικος εξεμάνη. Έφτασε στο σημείο να πετάξει πάνω στο αυτοκίνητο περιττώματα του σκύλου του. Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Όταν επέστρεψαν άρχισε να τους απειλεί και να εκτοξεύει ύβρεις, μάλιστα κάποια στιγμή, για να τους εκφοβίσει, τους έδειξε ένα μαχαίρι, χωρίς πάντως να τους πλησιάσει. Γείτονές του που ήταν μπροστά στο σκηνικό, φρόντισαν να απομακρύνουν ένα μικρό παιδί, μέλος της οικογένειας που επέβαινε στο αυτοκίνητοι, για να μην τρομάξει.

Ένα παρκάρισμα έφερε τον "πόλεμο" 3

Ήρθε η Άμεση Δράση

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού τού αγριεμένου ενοίκου, για να τον καλέσουν να δώσει εξηγήσεις, εκείνος δεν άνοιξε. Η οικογένεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και αποχώρησε, επιφυλασσόμενη να καταθέσει μήνυση στο Α.Τ. Χαϊδαρίου. 

Το περιστατικό έχει καταγραφεί από τους άνδρες της Άμεσης Δράσης.

 


Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button