Στην ιταλική γαστρονομική κουλτούρα το aperitivo σερβίρεται για να ανοίξει την όρεξη και να προετοιμάσει το στομάχι για το ωραίο φαγητό που ακολουθεί!

Στην trattoria φτιάχνουν για εμάς εξαιρετικό Aperol Spritz, για να ανοίξει το δρόμο της γευστικής κορύφωσης!

Τα χειροποίητα φρέσκα ζυμαρικά τους, έχουν ξετρελάνει όσους τα δοκίμασαν! Αυθεντική ιταλική συνταγή σε μορφή Fussili, Casarecce και Rigatoni και φρέσκα, αγνά υλικά!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από μια εξαιρετική μακαρονάδα! Πόσο μάλλον όταν την έχει επιμεληθεί o ταλαντούχος σεφ της trattoria Παναγιώτης Γιακαλής (βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο) και την απολαυμβάνεις στον εξαιρετικό της χώρο.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ