ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Ελένη Μπέλλα: Προφανώς ενόχλησα – Να σηκώσουμε ανάστημα στα συμφέροντα”

Γράφει η Ελένη Μπέλλα, δημοτική σύμβουλος

ΔΗΜΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ΑΚΟΥΣ;

Τo τελευταίο διάστημα διακατέχομαι από έναν έντονο προβληματισμό για το πώς τα μέλη της Διοίκησης του Δήμου αντιμετωπίζουν σοβαρά ζητήματα της Πόλης μας, που συνδέονται άμεσα με την ποιότητα της ζωής…

Όπως έχω επανειλημμένα τονίσει, τα γήπεδα ανήκουν σε όλους τους Χαϊδαριώτες και αυτό δε χωράει ούτε αμφισβήτηση ούτε διάλογος. Δεν είδα όμως κανέναν από τα μέλη της Διοίκησης (με εξαίρεση τον Δημήτρη Τσατσαμπά) να κοινοποιεί αυτή τη θέση στην προσωπική του σελίδα ούτε φυσικά μπήκε στον κόπο να κάνει κάποιο θετικό σχόλιο η έστω ένα απλό λάικ.

Δυστυχώς μια βόλτα στο Χαϊδάρι αρκεί για να γίνει αμέσως αντιληπτό το μέγεθος των αυθαιρεσιών που έχουν καθιερωθεί χρόνο με το χρόνο σε πεζοδρόμια, πεζόδρομους ακόμη και δρόμους, όμως γι’  αυτά καμία αναφορά δεν βλέπουμε από τα μέλη της Διοίκησης.

Σε αναρτήσεις όπου με βάση επίσημα στοιχεία αποκαλύπτονται παρατυπίες ακόμη και παρανομίες, βλέπε περίπτωση γηπέδων τένις – Κτηματολόγιο, γιατί η Διοίκηση και τα μέλη της κωφεύουν;

Ακόμη και για την επιχειρούμενη από την κυβέρνηση πώληση της προβλήτας 4 στην θάλασσα του Σκαραμαγκά για την οποία ως παράταξη τόσα σχέδια είχαμε κάνει προεκλογικά, γιατί έως τώρα δεν έχει υπάρξει δημοτική αντίδραση;

Αντίθετα, παρατηρούμε όλοι τα θριαμβευτικά σχόλια των μελών της διοίκησης σε αναρτήσεις με θέματα όπως ένας καθαρισμός δρόμου ή ένας καλλωπισμός μιας πλατείας ή ο επετειακός φωτισμός του Δημαρχείου, χωρίς όμως να δίνουν καμία σημασία σε σοβαρά προβλήματα της πόλης για τα οποία διατυπώνονται πλείστα αρνητικά σχόλια από συμπολίτες μας.

Τελικά για ποιο όραμα μιλούσαμε; Γι’ αυτό που φτάνει μέχρι εκεί που δε θίγονται συμφέροντα;

Ο Χαϊδαριώτικος λαός, όμως, μας πίστεψε και μας τίμησε με την ψήφο εμπιστοσύνης του, για να παρέμβουμε δυναμικά και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα των προηγούμενων Διοικήσεων…

Προφανώς και ενόχλησα και πολύ καλά έκανα. Εύλογα η συνεργασία μου με το Δήμαρχο και τους υπόλοιπους συνεργάτες δεν ευοδώθηκε και όλοι εσείς που παρακολουθείτε τις εξελίξεις, μπορείτε να καταλάβετε το γιατί.

Ο κόσμος κουράστηκε από φρούδες υποσχέσεις, θέλει ουσιαστικό έργο, καταλαβαίνει πολύ καλά τι έχει συμβεί στην πόλη μας όλα αυτά τα χρόνια καιεν τέλει-απαιτεί συνέπεια λόγων και έργων!

Εμπρός, λοιπόν! Ας σηκώσουμε ανάστημα και ας υψώσει ανάστημα ο Δήμος Χαϊδαρίου ενάντια στις σειρήνες των παρασκηνιακών συμφερόντων.

Χαϊδάρι, μην σκύψεις το κεφάλι.

Το κεφάλι το σκύβουμε μόνο μπροστά στον Θεό.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button