ΑΓΟΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ελαστικά Μαρούλης: Κοντά σου με 2 φυσικά καταστήματα και e-shop!

Σύγχρονο προφίλ, top brands της αγοράς, κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών και πολύ ανταγωνιστικές τιμές!
Αυτή είναι με λίγα λόγια η εταιρεία Ελαστικών ΜΑΡΟΥΛΗ που ενσωματώνει με επιτυχία όλα τα παραπάνω απαιτητικά χαρακτηριστικά κερδίζοντας και διατηρώντας την εμπιστοσύνη ενός πολύ μεγάλου και premium πελατολογίου.

Ελαστικά Μαρούλης: Κοντά σου με 2 φυσικά καταστήματα και e-shop! 3

Το εντυπωσιακό κατάστημα της Λ. Αθηνών στο ύψος του Δάσους Χαϊδαρίου, έφερε στο προσκήνιο των δυτικών προαστίων το όνομα “MAROULIS” που η παρουσία του στο χώρο ξεκινά από το 1976 με συνέπεια και υπευθυνότητα στο Κερατσίνι και συνεχίζεται πλέον και στο Χαϊδάρι.
Ο στόχος και η προσήλωση όλων των μελών της οικογενειακής επιχείρησης και της επίλεκτης ομάδας που την στελεχώνει παραμένει σταθερά ίδιος: “Η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών στον τομέα των ελαστικών.” τομέα που είναι άρρηκτα συνυφασμένος με την οδική ασφάλεια.

Τέλεια ισορροπία μεταξύ απόδοσης και ασφάλειας

Στην e-maroulis κατανοώντας τις ανάγκες της αγοράς και της εποχής έρχονται πιο κοντά στον καταναλωτή με την δημιουργία του νέου τους Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Με σύμμαχο την εμπειρία και το πάθος για το αυτοκίνητο, το e-shop προσφέρει την άνεση της online έρευνας και αγοράς ενώ βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση ώστε να προσφέρει στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τα επόμενα ελαστικά σας και τα περιφερειακά τους. Κυριαρχούν οι περισσότερες κορυφαίες εταιρείες με βελτιωμένα χαρακτηριστικά, που πληρούν όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις.

INFO
Λεωφόρος Αθηνών 358, 21 0581 8059, facebook Ελαστικά Μαρούλης

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button