ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έκτακτο – Κορωνοϊός: Κλειστά 4ο Λύκειο και 4ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής έκλεισαν το 4ο Λύκειο και το 4ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Το μέτρο αφορά βασικά το 4ο Λύκειο, καθώς συγγενής μαθήτριας νόσησε από τον ιό μετά από ταξίδι του στην Ιταλία. Για λόγους ψυχολογικούς και προληπτικούς εντάχθηκε στο μέτρο και το 4ο Γυμνάσιο, ως συστεγαζόμενο.

Σημειώνεται ότι δεν έχει εντοπιστεί μαθητής με τη νόσο ούτε στο ένα σχολείο ούτε στο άλλο.

Το μέτρο ισχύει για σήμερα Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Για την ερχόμενη Τρίτη θα βγει νεότερη ανακοίνωση. Στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαϊδαρίου δεν υπάρχει μέχρι την ώρα της δημοσίευσης αυτής σχετική ανακοίνωση ή άλλες οδηγίες.

Εκτός από τα δύο σχολεία του Χαϊδαρίου, μετά από απόφαση των υπουργείων Υγείας και Παιδείας, κλειστά παραμένουν για προληπτικούς λόγους σήμερα ακόμη έξι σχολεία: 11ο Λύκειο Περιστερίου, 19ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου, 5ο Δημοτικό Περιστερίου, 1ο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών, 1ο Γυμνάσιο Γλυφάδας, 1ο Λύκειο Γλυφάδας. Επίσης τα ιδιωτικά σχολεία Γυμνάσιο και Λύκειο Κολεγίου Αθηνών, Γυμνάσιο και Λύκειο Κολεγίου Ψυχικού, Nηπιαγωγείο “I. M. KAPPAΣ”.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button