ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έκπτωση 20% στο πάρκινγκ της “Αγίας Μαρίνας” για κατοίκους Αιγάλεω και Αγ. Βαρβάρας!

 

Με την επίδειξη βεβαίωσης μόνιμου κάτοικου, οι Αιγαλιώτες και Αγιοβαρβαριώτες δικαιούνται σημαντική έκπτωση για τη χρήση του χώρου στάθμευσης στον Σταθμό Μετρό “Αγία Μαρίνα”. Για άγνωστους λόγους αυτό δεν ισχύει για τους Χαϊδαριώτες, σύμφωνα τουλάχιστον με την ανακοίνωση της Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑΣΥ ΑΕ).

Η Εταιρεία υπέγραψε, την Τρίτη 12  Δεκεμβρίου 2017, συμφωνίες συνεργασίας για τη χρήση των χώρων στάθμευσης σε σταθμούς του Μετρό με τους Δήμους Αγίας Παρασκευής, Αιγάλεω και Αγίας Βαρβάρας. Οι συμφωνίες αφορούν τους χώρους στάθμευσης στο σταθμό «Νομισματοκοπείο» (με το Δήμο Αγ. Παρασκευής) και στο σταθμό «Αγ. Μαρίνα» (με τους Δήμους Αιγάλεω και Αγ. Βαρβάρας).

Με αυτές δίνεται δυνατότητα τους δημότες των δήμων αυτών να κάνουν χρήση των υπηρεσιών των αντίστοιχων χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων με έκπτωση 20% επί των αρχικών τιμών του επίσημου τιμοκαταλόγου, με την επίδειξη βεβαίωσης μόνιμου κατοίκου την οποία θα εκδώσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του κάθε Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της υπογραφής των συμφωνιών ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, κ. Σταύρος Στεφόπουλος επισήμανε ότι  «η συμφωνία με τους δήμους Αγ. Παρασκευής, Αιγάλεω και Αγ. Βαρβάρας γίνεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΣΤΑΣΥ, αλλά και για την προώθηση της στρατηγικής συνεργασίας της εταιρείας λειτουργίας των μέσων σταθερής τροχιάς με την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι συνεργασίες αυτές έχουν ως κεντρικό στόχο την προώθηση της συνδυαστικής χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και του ΙΧ αυτοκινήτου, καθώς και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών». 

Θα φροντίσουμε να ρωτήσουμε τον κ. Στεφόπουλο για ποιο λόγο εξαιρέθηκε το Χαϊδάρι από τη Συμφωνία αυτή, δεδομένου ότι ο σταθμός βρίσκεται στα όρια των τριών Δήμων και μάλιστα κάποτε ονομαζόταν… “Χαϊδάρι”.

Ούτε σωστές συγκοινωνίες, λοιπόν, ούτε ασφαλής πρόσβαση με τα πόδια ούτε προσιτό πάρκινγκ για το ΙΧ του Χαϊδαριώτη. Αγανάκτηση! 


 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button