ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έκλεβαν το σπίτι, ενώ απασχολούσαν τους ιδιοκτήτες απ’ έξω

Σε εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής έφτασε το Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου. Οι τρεις κακοποιοί έδρασαν τον περασμένο Φεβρουάριο σε σπίτι στο κεντρικό Χαϊδάρι.

Οι δράστες με κάποια προσχήματα κατάφεραν να βγάλουν έξω από το ισόγειο διαμέρισμά τους, τους ενοίκους και τους κράτησαν απασχολημένους. Ο τρίτος της συμμορίας ξέφυγε από την προσοχή και μπήκε στο σπίτι. Κατάφερε να βρει χρήματα στην κρεβατοκάμαρα και τα άρπαξε. Βιαστικά άρχισε να ψάχνει και για χρυσαφικά, κάνοντας το σπίτι άνω κάτω. Κάποια στιγμή όμως τον αντιλήφθηκε η νοικοκυρά, που στο μεταξύ ξαναμπήκε μέσα στο σπίτι. Έβαλε τις φωνές και ο νεαρός το έβαλε στα πόδια. Μαζί του έτρεξαν και οι υπόλοιποι.

Το ζευγάρι ειδοποίησε την Αστυνομία, φροντίζοντας να παραμείνει ανέπαφος ο χώρος δράσης των κακοποιών. Άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου πήραν αποτυπώματα και από γενετικό υλικό που βρέθηκε στο κουτί των κοσμημάτων,  ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης. Είναι ένας 22χρονος Ρομά, σεσημασμένος για κλοπές.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, όπως και κατά των δύο αγνώστων μέχρι στιγμής συνεργών του. Αντιμετωπίζουν την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button