ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Εισοδηματίας από τον Κορυδαλλό ο ένας από τους συλληφθέντες για βιασμό της 12χρονης

Από τους δύο συλληφθέντες εχθές 3/11, ο ένας είναι ηλικίας 35 ετών από τον Κορυδαλλό.

Είναι άνεργος και εισοδηματίας και δεν περιλαμβάνεται στην ομάδα όσων έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής αυτοβούλως για επικοινωνίες με την 12χρονη. Κατά πληροφορίες, στο σπίτι του 35χρονου βρέθηκαν τρεις υπολογιστές, ένα τάμπλετ, δύο κινητά τηλέφωνα που εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Πλέον, οι συλλήψεις για την υπόθεση του Κολωνού έφτασαν τις οχτώ με τους έξι κατηγορούμενους να έχουν κριθεί προφυλακιστέοι, μεταξύ των οποίων και η μητέρα του κοριστσιού. Σήμερα αναμένεται να εκτελεστούν δύο ακόμη εντάλματα. Τρεις από τους συγκεκριμένους άνδρες είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην ΓΑΔΑ και είχαν καταθέσει ψευδώς πως συνομιλούσαν μέσω του Blindchat με το κορίτσι χωρίς, ωστόσο, να συναντηθούν μαζί της. 17 έχουν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, ενώ οι αρχές πάντως φέρονται να έχουν εντοπίσει τα ίχνη 213 ατόμων που ήρθαν σε επαφή με το κορίτσι μέσω των διαφόρων προφίλ που διατηρούσε για λογαριασμό της ο Μίχος στην εφαρμογή Blindchat.

Οι συλληφθέντες βαρύνονται με το κακούργημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής, το οποίο τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button