ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα στο “Τάκης Χαραλαμπίδης”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Χαϊδαρίου σας προσκαλεί τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 στις 17:00, στα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα στο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου «Τάκης Χαραλαμπίδης».

Πρόκειται για ένα έργο που αναβαθμίζει συνολικά τις δυνατότητες διεξαγωγής επαγγελματικών αγώνων και συνδράμει στην υποστήριξη αρτιότερης τεχνικής κατάρτισης των νέων ποδοσφαιριστών.

Η αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών αποτελεί βασικό στοιχείο του προσανατολισμού μας, για να συμβάλει στη διαμόρφωση και στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων και γι’ αυτό δουλεύουμε και σχεδιάζουμε ακατάπαυστα με γνώμονα τη συνεχιζόμενη βελτίωσή των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Παλαίμαχους του Ολυμπιακού, τους αθλητές που αποτελούν τους ζωντανούς «θρύλους» του σύγχρονου ελληνικού ποδοσφαίρου για κάθε νέο ερασιτέχνη αλλά και επαγγελματία αθλητή, για χιλιάδες παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο.

Απέναντί τους θα βρεθούν οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Χαϊδαρίου, ποδοσφαιριστές που αποτελούν τη ζωντανή ποδοσφαιρική ιστορία της πόλης μας, που όλοι οι Χαϊδαριώτες έχουμε παρακολουθήσει τα κατορθώματά τους από τις κερκίδες του ιστορικού γηπέδου.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button