ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Έχουμε δει κεραίες σε μέγεθος καμινάδας, αλλά αυτό είναι τερατώδες” – Παρέμβαση κατοίκων στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο

Σε κινητοποίηση βρίσκονται κάτοικοι του δυτικού Χαϊδαρίου για τη μεγάλη κεραία που τοποθετήθηκε σε κτήριο στη συμβολή Καραϊσκάκη και Ιεράς Οδού.

Την ώρα αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία συλλογής υπογραφών, ενώ οι πρωτοστατούντες καλούν σε συμμετοχή τους κατοίκους στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο (ώρα 8 μμ), όπου θα συζητηθεί το θέμα.

Σκοπός της παρέμβασης στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι να ζητηθεί από τη δημοτική αρχή να ζητήσει ελέγχους από την Πολεοδομία, Πυροσβεστική καθώς και από κάθε αρμόδιο ελεγκτικο όργανο, σχετικά με την νομιμότητα της κεραίας και του ακινήτου. Θέλουν να μπει μπροστά ο ίδιος ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο, ενάντια στην κεραία, όπως είπαν στην εφημερίδα μας.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, βασικό σημείο του προβληματισμού τους και της ανησυχίας είναι το μέγεθος της κεραίας, το οποίο θεωρούν υπερβολικά μεγάλο σε συγκριση με αντίστοιχες εγκαταστάσεις σε ταράτσες οικημάτων στην πόλη. “Έχουμε δει κεραίες σε μέγεθος καμινάδας, αλλά αυτό είναι τερατώδες”, μάς έχουν πει. Πιο αναλυτικά: “Η γειτονιά είναι μουδιασμένη από αυτό το τέρας”

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button