ΕΛΛΑΔΑ

Έχασε την κόρη της στα Τέμπη: Με ενοχλεί σαν μια μύγα που πετάει γύρω μου – Βίντεο

Ένα από τα άτομα που απάντησε στον υπουργό Εργασίας είναι η Μαρία Καρυστινού, πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων του Δυστυχήματος, «Τέμπη 2023» η οποία έχασε την 20χρονη κόρη της, Μάρθη.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Χρήστο Αβραμίδη, η Μαρία Καρυστινού δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Αυτός ο Υπουργός νομίζω είναι και ο ίδιος Υπουργός που βγήκε και ενώ ακόμα είχαμε την αγωνία αν θα βρούμε τίποτα να θάψουμε απ’το παιδί μας, βγήκε και δήλωνε πολύ χαλαρά και άνετα ότι ”ναι καλά κάναμε και σας λέγαμε ότι τα τρένα ήταν ασφαλή γιατί έπρεπε να κόβετε εισιτήρια”. Άρα ουσιαστικά η ζωή ενός παιδιού στοιχίζει όσο ένα εισιτήριο για τον κύριο Γεωργιάδη. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα περίμενα κάτι περισσότερο ή λιγότερο από αυτόν τον άνθρωπο. Το ότι επειδή σύγκρινε το θέμα των Τεμπών με όλα τα υπόλοιπα προβλήματα θα πρέπει βέβαια να έχει στο μυαλό του ότι όλα τα προβλήματα που ανέφερε και τα Τέμπη αφορούν την κυβέρνηση, την οποία εκπροσωπεί.

Επειδή λοιπόν η κυβέρνηση την οποία εκπροσωπεί έκανε τους Έλληνες ζητιάνους και να σκέφτονται αν θα έχουν να φάνε και χρήματα για να πληρώσουν τη ΔΕΗ και να ζήσουν. Και αν θα έχουν χρήματα να πάνε στο ιδιωτικό νοσοκομείο, έτσι όπως το έχουν φτιάξει, δε σημαίνει ότι ξεχάσαν να είναι άνθρωποι.

Επομένως, όχι σαν μάνα που ακούω μια τέτοια δήλωση επειδή κάηκε το παιδί μου σε ένα τρένο που συγκρούστηκε μετωπικά, αλλά σαν άνθρωπος θα πω ότι αυτή η δήλωση πραγματικά με προβληματίζει και σε ιατρικό επίπεδο.

Γιατί έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα ανθρώπινα και τα ηθικά δεδομένα, γιατί μπορεί να κάνουμε τρελές σκέψεις ο καθένας στο μυαλό του, αλλά αυτό που βγαίνει τελικά από τον λαιμό μας σαν φωνή προς τα έξω δείχνει και τι είμαστε από μέσα. Εγώ προσωπικά ίσως και ο σύλλογος κινηθεί και νομικά για αυτή τη δήλωση του κυρίου Γεωργιάδη».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button