τροχαίο δυστύχημα χαιδαρι
(φωτό αρχείου)

Θλιβερό απολογισμό είχε ένα τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου, στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος των Goody’s. Την ώρα εκείνη η κυκλοφορία είχε διακοπεί στα ρέμα ανόδου προς Ελευσίνα, λόγω της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου, που έγινε λίγο πιο κάτω, στο ύψος της Γ. Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 55χρονος άφησε το αυτοκίνητό του στην απέναντι πλευρά της Λεωφόρου (κοντά στο Lidl). Θα πήγαινε σε κατάστημα στο Εμπορικό Κέντρο, που βρίσκεται στη συμβολή της Λ. Αθηνών και της οδού 25ης Μαρτίου. Ήταν κάτι που συνήθιζε καθημερινά.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, την ώρα που επιχείρησε να περάσει με τα πόδια στο απέναντι πεζοδρόμιο, μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε νεαρό άτομο τον παρέσυρε. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αξιοσημείωτο είναι πως την ώρα του δυστυχήματος εκτός από την Τροχαία κινήθηκαν άμεσα προς το σημείο του δυστυχήματος και αστυνομικοί που ασχολούνταν με τη δολοφονία. Αυτό διότι η μοτοσικλέτα είχε λευκό χρώμα, όπως και αυτή που χρησιμοποίησαν λίγα λεπτά νωρίτερα οι εκτελεστές του Βασίλη Στεφανάκου. Διαπιστώθηκε όμως ότι δεν τα δύο περιστατικά δεν σχετίζονταν.

Έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Περιστερίου.