ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δυο Χαϊδαριώτες μάλωναν στον αχυρώνα της υγείας – Το θερμόμετρο “χτύπησε κόκκινο”

 

Αντιπαράθεση σε πολύ υψηλούς τόνους είχαν στο διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός (15 Δεκεμβρίου) δύο γνωστοί Χαϊδαριώτες. Πρόκειται για τον διοικητή του Νοσοκομείου, Θύμιο Γεωργόπουλο (αριστερά στη φωτό), και τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο (δεξιά).

Το θερμόμετρο “χτύπησε κόκκινο” με αφορμή το εργασιακό μέλλον 82 εργαζόμενων στον τομέα της καθαριότητας του Νοσοκομείου, μετά την παύση της συνεργασίας με τον εργολάβο καθαριότητας του Νοσοκομείου. 

Οι δύο είναι γείτονες στο κεντρικό Χαϊδάρι. Ο Θύμιος Γεωργόπουλος είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Χαϊδαρίου, οικονομολόγος με πείρα στα θέματα της υγείας (εργάστηκε στην Πολυκλινική) και με θητεία στον ιδιωτικό τομέα (τελευταία στο Mega). Για κάποιο διάστημα δημοσίευε πολιτικά άρθρα του στο “Χαϊδάρι Σήμερα”. Ο Μιχάλης Γιαννάκος, μέλος του ΠΑΣΟΚ, εργάζεται στο Δρομοκαΐτειο και εκλέγεται επί σειράν ετών πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ). Έγινε πανελλήνια γνωστός με την καταγγελία του για ύπαρξη ποντικού σε καζάνι στο μαγειρείο του Δρομοκαΐτειου. Την τετραετία 2010 -2014 ήταν δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Πρώτα το Χαϊδάρι” του Δημήτρη Τσατσαμπά. 

Στα video που ακολουθούν θα δούμε ένα πολύ θερμό τετ α τετ, αλλά και τις θέσεις του καθενός για το θέμα. 

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button