ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δυναμικό ξεκίνημα Δρούλια με μεγάλη συγκέντρωση στο Χαϊδάρι

Την ανανέωση στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Αθήνα σηματοδοτεί η χτεσινή μεγάλη συγκέντρωση του Ηρακλή Δρούλια στο Χαϊδάρι. “Αν είναι να έχουμε βουλευτή γέννημα θρέμμα της Δυτικής Αθήνας και όχι από “μεταγραφή”, τόσο το καλύτερο”, είπε στο “Χαϊδάρι Σήμερα” παλιός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο ίδιος ο Ηρακλής Δρούλιας σχολίασε μετά τη συγκέντρωση: Η παρουσία σας συγκινητική και εμψυχωτική! Σήμερα η Δυτική Αθήνα έστειλε το μήνυμα πως το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επέστρεψε και θα καταστεί σταδιακά και πάλι πλειοψηφικό ρεύμα και εναλλακτική κυβερνητική επιλογή. Μαζί από τα Δυτικά θα φέρουμε ξανά στο προσκήνιο την Ελλάδα της δημιουργίας, της επιτυχίας, την Ελλάδα των έργων, την Ελλάδα του 2004. Μια Ελλάδα ισχυρή, ανταγωνιστική με πάθος για δημιουργία και επιτυχία.
Δυναμικό ξεκίνημα Δρούλια με μεγάλη συγκέντρωση στο Χαϊδάρι 1

Η γεμάτη αίθουσα του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, όπου ακόμη και κομματικοί μηχανισμοί αποτυγχάνουν να φέρουν αρκετό κόσμο, είναι “ένεση αισιοδοξίας” για τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, ο οποίος -σημειωτέον- εμφανίζεται για πρώτη φορά στη μάχη του σταυρού σε αυτό το επίπεδο.

Ο Ηρακλής Δρούλιας ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Χαϊδαρίου μέχρι το 2019 και χρημάτισε πρόεδρος στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων. Έχει πλούσιο βιογραφικό, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον πολιτικό. Είναι πολιτικός μηχανικός με έδρα το Χαϊδάρι και ασχολείται με τον τομέα των κατασκευών. Δραστηριοποιείται στο Τεχνικό Επιμελητήριο επί σειρά ετών όπου διετέλεσε και Γενικός Γραμματέας.

Δυναμικό ξεκίνημα Δρούλια με μεγάλη συγκέντρωση στο Χαϊδάρι 3

Είναι πολύ στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, συνδέονται με πολύχρονη φιλία και είχε ιδιαίτερο ρόλο στην εσωκομματική εκστρατεία του νέου προέδρου. Ήταν άλλωστε ο εκπρόσωπος του Νίκου Ανδρουλάκη στο αρμόδιο όργανο για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Δρούλιας φιλοδοξεί να φέρει την ανανέωση στην εκπροσώπηση της περιοχής μας στο Κοινοβούλιο, συσπειρώνοντας νυν και πρώην μέλη και ψηφοφόρους του Κινήματος, που το είχαν εγκαταλείψει.

Κεντρικά συνθήματα – μηνύματα της καμπάνιας του είναι το “Μαζί για τα Δυτικά” και η ”Δυτική Αθήνα στο προσκήνιο” και στα προβλήματά της εστίασε κατά την ομιλία του στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, καταγγέλλοντας τόσο την κυβέρνηση της ΝΔ όσο και την προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τους περιφερειάρχες των τελευταίων ετών, Πατούλη-Δούρου, ότι έχουν και είχαν τη Δυτική Αθήνα ως ”β’ κατηγορίας”.

Ο κ. Δρούλιας αναφέρθηκε επίσης στις θέσεις και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι το δημογραφικό, η στήριξη των νέων ανθρώπων και η ποιότητα ζωής αποτελούν προτεραιότητα.

Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Δρούλιας ζήτησε ύψιστη δυνατή ενότητα και συσπείρωση, ώστε οι κάλπες να αναδείξουν το ΠΑΣΟΚ σε καταλυτικό παράγοντα των εξελίξεων στη χώρα μας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button