ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Οι Ζαφειρίου σκίασαν το Dubai!!!

Με τις τέντες τους φυσικά! 
Οι Ζαφειρίου σκίασαν το Dubai!!! 1
Η αποστολή στο αεροδρόμιο ξεκινά!  Μάνος Καραγιάννης, Γιάννης Ζαφειρίου, Νίκος Μαυροπούλης και το νεότερο μέλος Στέλιος Ζαφειρίου.  
Οι αγαπητοί επαγγελματίες, φίλοι και συμπολίτες μας, έφτασαν μέχρι το Dubai για να υλοποιήσουν ένα μεγάλο έργο σε επαγγελματικό χώρο Έλληνα επιχειρηματία. 
Εκτιμήθηκε η τεχνογνωσία, η εμπειρία, η φήμη της εταιρείας καθώς και η οικονομική της προσφορά, που ήταν η καλύτερη μεταξύ πολλών από ξένες χώρες!
  
To μεγάλο έργο αποτέλεσε πρόκληση για τα μέλη της ομάδας Ζαφειρίου, που έπρεπε να δουλέψει κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες, αυστηρά χρονοδιαγράμματα με ρήτρες και μια δύσκολη, μεγάλη μεταφορά εξοπλισμού και υλικών.

 Όλα πήγαν  τέλεια, η αποστολή στέφθηκε με Απόλυτη Επιτυχία και το Dubai σίγουρα αποτέλεσε εμπειρία, τόσο επαγγελματικά  όσο και προσωπικά!  
  
Ένα μεγάλο μπράβο και από το “Χαϊδάρι Σήμερα”, που πάντα χαίρεται να βλέπει το τοπικό επιχειρείν να ανθίζει όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά να ξεπερνάει τα σύνορα! 

Οι Ζαφειρίου σκίασαν το Dubai!!! 3
Το έργο εν εξελίξει στο μακρινό Dubai.

Οι Ζαφειρίου σκίασαν το Dubai!!! 5
Μηχανισμοί – Λειτουργία – Εφαρμογές.   Άψογα!  
Οι Ζαφειρίου σκίασαν το Dubai!!! 7
Η ώρα του πανηγυρισμού! Το έργο μόλις ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Για την ιστορία αξίζει να σημειώσουμε πως η οικογενειακή επιχείρηση δραστηριοποιείται με συνέπεια από το 1945 και ήδη στο δυναμικό της  έχει εισέλθει και η τέταρτη 4η γενιά Ζαφειρίου! Τέντες Ζαφειρίου  
Βουλγαροκτόνου 7, Δαφνί  Τ | 210 58 11 115, 210 58 18 020   

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button