ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δωρεά της Kleenex στον Δήμο Χαϊδαρίου με… πολιτικές προεκτάσεις: Η διοίκηση ΚΚΕ, η πολυεθνική και ένας δεξιός πολιτικός

Οι δημόσιες ευχαριστίες της διοίκησης του Δήμου σε μια ιδιωτική εταιρεία και έναν πολιτικό για χορηγική πράξη δεν είναι κάτι που χρήζει ιδιαίτερου σχολιασμού. Εκτός κι αν πρόκειται για διοίκηση με προέλευση ΚΚΕ, μια πολυεθνική και έναν δεξιό πολιτικό.

Όλα τα παραπάνω “αταίριαστα” τα συναντάμε σε μία ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Χαϊδαρίου, για δωρεά μεγάλης ποσότητας καθαριστικών για τα σχολεία. Πιο συγκεκριμένα:

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ευχαριστεί την εταιρεία Kleenex για τη δωρεά μεγάλης ποσότητας καθαριστικών για τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου.
Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί επίσης τον συμπολίτη μας κ. Μάνο Πετούση, ο οποίος συνέβαλε προκειμένου να υπάρξει αυτή η δωρεά.
Τα καθαριστικά μοιράστηκαν ήδη στα σχολεία από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου, με ευθύνη της κ. Χρύσας Γιαννακίδου και του κ. Χρήστου Μαλιαρίτση.

Η παραπάνω εξέλιξη δείχνει ότι η διοίκηση του Δήμου υπερπηδά αντιλήψεις μιας “περίκλειστης” πολιτικής και της πάση θυσίας προστασίας της ταυτοτικής εικόνας, που γενικότερα διέπει κάποια αριστερά κόμματα και ειδικά το ΚΚΕ.

Προφανώς η οικονομική κατάσταση του Δήμου -την οποία άλλωστε περιέγραψε ξεκάθαρα ο Μιχάλης Σελέκος στο Δημοτικό Συμβούλιο (βλέπε και “Το Χαϊδάρι ξεσηκώνεται!”)- δεν επιτρέπει άρνηση προσφορών σαν αυτήν, έστω κι αν προέρχονται από μια πολυεθνική του μεγέθους της Unilever. Πρόκειται για έναν αναπόφευκτο πραγματισμό. Άλλοι θα τον θεωρήσουν γενναίο -για τα συμφέροντα του Δήμου- και άλλοι υποχώρηση απέναντι στον εχθρό. Το νόμισμα έχει δύο όψεις πάντα…

Από την άλλη, η υπόθεση αφορά και την αντιπολίτευση -τουλάχιστον ένα μέρος της. Όσοι χρησιμοποιούν διαρκώς το επιχείρημα της “οπισθοδρόμησης του Δήμου γιατί ο Σελέκος θα είναι πάνω στην κομματική γραμμή” ή διότι -πολύ περισσότερο- επικεντρώνουν μετά βεβαιότητος στο γεγονός ότι “θα αρνηθεί τα ευρωπαϊκά κονδύλια”, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν την αντιπολιτευτική τακτική τους για να μην βρεθούν οι ίδιοι εκτός πραγματικότητας. Η Kleenex, άθελά της, μάλλον το ξεκαθάρισε αυτό!

Τέλος, δεν πρέπει να αφήσουμε εκτός σχολιασμού τον Μάνο Πετούση, που προσπαθεί για το συμφέρον της πόλης, αν και δεν είναι πια μέλος της διοίκησης. Η στάση του είναι ένα καλό παράδειγμα.

Μ.Χ.

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. ΈΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΌΤΙ ΤΑ ΔΊΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΈΡΗΜΆ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΈΝΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button