ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Η διαδρομή των δολοφόνων του 19χρονου και το χρονικό των κινήσεών τους

Όσο προχωρούν οι έρευνες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη τόσο γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Open, οι δράστες παρακολούθησαν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο βόλεϊ ανδρών και τότε αποφάσισαν να κάνουν την επίθεση.

Στη συνέχεια από εκεί έφυγαν με τρία οχήματα, δύο εκ των οποίων φαίνονται στο βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης, για να μεταβούν στην περιοχή του Χαριλάου. Εκεί συνάντησαν τον εκλιπόντα και την παρέα του και τους επιτέθηκαν με αποτέλεσμα τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Ο θάνατός του φαίνεται ότι προκλήθηκε από έναν ελληνικής καταγωγής ο οποίος χρησιμοποίησε δρεπάνι και έναν ακόμα αλβανικής καταγωγής με στυλιάρι.

Συνολικά στην επίθεση φέρονται να εμπλέκονται 11 άτομα, ο 23χρονος που συνελήφθη πρώτος και άλλοι δέκα για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και έχουν εκτελεστεί τα οκτώ από αυτά. Ακόμα αναζητούνται ένας 20χρονος αλβανικής καταγωγής και ένα ακόμα άτομο με τόπο διαμονής την Αθήνα.

Μετά την επίθεση οι δράστες κρύφτηκαν σε διάφορα μέρη, ενώ σταμάτησαν να έχουν επικοινωνία μεταξύ τους λίγες ώρες μετά τη δολοφονία.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button