ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διομήδειος Κήπος: Μπήκε εισιτήριο – Πότε ισχύει, ποιους αφορά

Σε ισχύ τέθηκε η είσοδος με εισιτήριο στον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο, σε συγκεκριμένες ηλικίες και ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, η επιβάρυνση είναι 1 ευρώ και μόνο για Σάββατα και Κυριακές. Αφορά επισκέπτες από 15 έως 67 ετών. Αντίθετα, για ενήλικες άνω των 67 και παιδιά κάτω των 15 η είσοδος είναι ελεύθερη και τα σαββατοκύριακα.

Διομήδειος Κήπος: Μπήκε εισιτήριο - Πότε ισχύει, ποιους αφορά 3

Με παρέμβαση του ο κ. Στέλιος Σούλιος, διευθυντής του κήπου απέστειλε το παρακάτω μήνυμα για την προσωρινή ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ του εισιτηρίου λόγω κορονοϊού

“Ενημερώνουμε τις φίλες και τους φίλους επισκέπτες ότι η καθιέρωση συμβολικού δικαιώματος εισόδου στον Βοτανικό Κήπο δεν έχει εφαρμοσθεί και έχει μετατεθεί σε μεταγενέστερο χρόνο. Λόγω των εντεινόμενων μέτρων περιορισμού των συναθροίσεων ακόμα και των υπαίθριων ισχύει αυτή την στιγμή το όριο των έως 200 εισερχομένων επισκεπτών με αριθμημένη είσοδο. Η αναρτηθείσα φωτογραφία (σ.σ. εννοεί την πρώτη φωτό) αφορά αυτό ακριβώς το μέτρο και απεικονίζει τον χώρο της πύλης στον οποίο διανέμονται οι αριθμοί εισόδου. Με την ευκαιρία αυτή και εφόσον τα μέτρα κατά της πανδημίας covid – 19 δεν κλιμακωθούν παρακαλούμε τους επισκέπτες για την συνεργασία τους.”

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

Με αντίτιμο η είσοδος στον Διομήδειο Κήπο – Μαζικές κινητοποιήσεις προαναγγέλλει ο Β. Ντηνιακός

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button