ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου: Ζωντανή μετάδοση τη Δευτέρα το βράδυ από το “Χαϊδάρι Σήμερα TV”

Το “Χαϊδάρι Σήμερα TV” θα παρουσιάσει απ’ ευθείας την 5η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα το βράδυ. Είναι η δεύτερη ζωντανή μετάδοση, μετά από την πρώτη και κατά γενική ομολογία επιτυχημένη, που αφορούσε την Δημοτική Βιβλιοθήκη. Η εκπομπή απευθύνεται στον Χαϊδαριώτη που θέλει να είναι ενήμερος για την πολιτική ζωή, αλλά και να γνωρίσει από κοντά τις θέσεις των δημοτικών παρατάξεων για τα τρέχοντα θέματα, όπως και να σχηματίσει προσωπική άποψη για το πολιτικό προσωπικό της τοπικής μας κοινωνίας σε στιγμές αληθινής πολιτικής δράσης.

Η συνεδρίαση θα γίνει με τηλεδιάσκεψη και θα ξεκινήσει στις 7.15 μμ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εκτός από τα θέμα της ημερήσιας διάταξης (αναλυτικά στο αρχείο pdf πιο κάτω) ενδέχεται να συζητηθούν και δύο αιτήματα ομάδων κατοίκων. Πιο συγκεκριμένα η δημιουργία συνεργείου αυτοκινήτων στην οδό Γ. Παπανδρέου και η εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Θερμοπυλών. Φυσικά θα υπάρχει και η διαδικασία των ερωτήσεων των επικεφαλής των παρατάξεων για ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας της πόλης, που έχουν πάντοτε ενδιαφέρον.

Όσον αφορά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ξεχωρίζει η συζήτηση για τη «Βελτίωση οδικών χαρακτηριστικών της Ιεράς Οδού και εξοπλισμού αυτής”, η “νέα σύμβαση του Δήμου Χαϊδαρίου και ΔΕΔΔΗΕ, για το φωτισμό οδών, πλατειών, και λοιπών υπαίθριων κοινόχρηστων χώρων” κ.ά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την πρώτη ζωντανή μετάδοση Δημοτικού Συμβουλίου από το “Χαϊδάρι Σήμερα TV” και στη συνέχεια το βίντεό της στο facebook και στο youtube παρακολούθησαν συνολικά 10.500 θεατές (τα στοιχεία είναι διαθέσιμα στις δύο σελίδες) και τα σχόλια των συμπολιτών μας ήταν εξαιρετικά θετικά τόσο για την ίδια την πρωτοβουλία της μετάδοσης και για την ποιότητά της.

Συντονιστείτε λοιπόν την ερχόμενη Δευτέρα στις 7.15 μμ. στο “Χαϊδάρι Σήμερα TV” στο Youtube ή στο “Χαϊδάρι Σήμερα” στο facebook, για να παρακολουθήσετε σε απ΄ευθείας μετάδοση τη συνεδρίαση. Την κάλυψη θα κάνει ο Πάνος Σιδηρόπουλος – streamia.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: Η πρώτη ζωντανή μετάδοση Δημοτικού Συμβουλίου είναι γεγονός – Μια αποτίμηση

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button