ΔΗΜΟΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Χαϊδαρίου: Υποστήριξη των κατοίκων κατά το lockdown

Όλες τις ημέρες της εβδομάδας (και τα Σαββατοκύριακα) και με διευρυμένο ωράριο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 213 4720300 του Γραφείου Δημότη στον Δήμο Χαϊδαρίου. Η επέκταση αυτή του χρόνου λειτουργίας του Γραφείου Δημότη θα διαρκέσει όσο συνεχίζεται το lockdown στην Αττική. Οι κάτοικοι της πόλης μπορούν να απευθύνονται εργάσιμες ώρες στα τηλέφωνα 213 2047266-267 και κατά το παραπάνω  διευρυμένο ωράριο στο 213 2047300 για:

Εξυπηρέτηση για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν.

• Καταγραφή των κατοίκων του δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν

 • Δωρεάν προσφορά φαρμακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους  που είναι άποροι και οικονομικά αδύναμοι.

• Συνέχιση της σίτισης απόρων με μεταφορά του συσιτίου και των τροφίμων στο σπίτι.

Ψυχολογική υποστήριξη στις συνθήκες της πανδημίας από ειδικούς επιστήμονες.

• Αντιμετώπιση κάθε άλλης έκτακτης ανάγκης που θα προκύψει όσο ισχύουν τα μέτρα πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού.

Τα αιτήματα των κατοίκων για στήριξη στις ειδικές συνθήκες που επικρατούν, αξιολογούνται και προωθούνται άμεσα προς υλοποίηση από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Κανένας Μόνος του στο Χαϊδάρι – Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button