ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δήμος Χαϊδαρίου – Ανακοίνωση για τις υπηρεσίες Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κολυμβητηρίου

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι υπηρεσίες Αθλητισμού, Κολυμβητηρίου και Πολιτισμού που παρέχει ο Δήμος μας εκσυγχρονίζονται και θα είναι διαθέσιμες μέσω του Internet για τους πολίτες. Οι νέες υπηρεσίες θα συμβάλλουν καθοριστικά στην οργάνωση και την μείωση της γραφειοκρατίας στον Δήμο μας.

Σκοπός μας είναι η αποτελεσματική διαχείριση των ωφελούμενων του Αθλητισμού, Κολυμβητηρίου και Πολιτισμού του Δήμου και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, μέσω ενός φιλικού περιβάλλοντος ώστε να διευκολυνθούν το συντομότερο δυνατόν, μέσα από ένα πλήθος αιτήσεων, ενεργειών και δραστηριοτήτων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος θέτει σε εφαρμογή τη διαχείριση ωφελούμενων Αθλητισμού, Κολυμβητηρίου και Πολιτισμού για να συμβάλλει στην ταχύτερη διεκπεραίωση των σχετικών αιτημάτων των πολιτών ή/και κατοίκων του Δήμου, για συμμετοχή σε προγράμματα  κολύμβησης, αθλητισμού για όλους και σε τμήματα πολιτισμού του Δήμου, ώστε να καθιερωθεί ως ένα χρηστικό μέσο το οποίο θα βελτιώσει την καθημερινή επαφή του πολίτη με το Δήμο.

Ακολουθήστε τις οδηγίες και μέσα από διακριτά βήματα και υποβάλλετε το αίτημα σας για συμμετοχή στα ήδη υπάρχοντα προγράμματα/τμήματα του δήμου μας.

Βήμα 1 : Επιλέξτε την ηλεκτρονική διεύθυνση  https://demos365haidari.intellisoft.gr/.
Βήμα 2 : Συμπληρώστε τα στοιχεία της Αίτησης Εγγραφής Νέου Χρήστη στο δεξί μέρος της οθόνη σας (αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στην «Βοήθεια Εγγραφής»- Προσοχή όχι Ελληνικά στον κωδικό).
Βήμα 3 : Επιβεβαιώστε την Εγγραφή σας μέσα από το email που σας έχει αποσταλεί.
Βήμα 4 : Κάνετε «Είσοδο Χρήστη» με το email σας και τον Κωδικό που είχατε ορίσει.
Βήμα 5 : Προσθέστε τα προσωπικά σας στοιχεία, τις φωτογραφίες σας και τα στοιχεία των μελών της οικογένειας που θέλουν να κάνουν Αίτηση Συμμετοχής σε Προγράμματα του Δήμου.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button