ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δημήτρης Βίτσας: Οι πολίτες θυμούνται πού ήταν η χώρα το 2014

Οι πολίτες θυμούνται πού ήταν η χώρα το 2014, με το χρέος θηλιά στο λαιμό, χωρίς να διαφαίνεται λύση και με την ανεργία στο 28%.

Η Κυβέρνηση κατάφερε τα τελευταία 4 χρόνια να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια. Να ρυθμίσει το χρέος έως το 2060, να πέσει ο δείκτης της ανεργίας από το 28% στο 18%.

Αυτό που δεν έγινε ήταν να κλείσει όσο έπρεπε το χάσμα ανάμεσα στις ανάγκες του καθενός μας και τις οικονομικές του απολαβές.

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία προβλέπει 500.000 νέες και ποιοτικές θέσεις εργασίας. Μείωση της ανεργίας ώστε να φτάσει κάτω από το 10% μέχρι το 2023.

Από το 1 προς, 5 που θέλει να επαναφέρει ο κύριος Μητσοτάκης, δηλαδή 5 αποχωρήσεις 1 πρόσληψη, εμείς το έχουμε κάνει 1 προς 1. Με βάση αυτό θα γίνουν 15.000 προσλήψεις στην εκπαίδευση και 10.000 στην υγεία.

Η αναπτυξιακή τράπεζα και οι μικροπιστώσεις θα προσφέρουν θετικά στην οικονομική ανάπτυξη.

Για να συμμετέχει κάποιος στην προσπάθειά μας δεν χρειάζεται να είναι ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται να είναι προοδευτικός και τίμιος άνθρωπος.

Η 8η Ιούλη πρέπει να είναι μια μέρα που θα ξημερώσει με μια Ελλάδα με διεθνή ακτινοβολία, με συνεργασία σε όλα τα Βαλκάνια. Μια Ελλάδα με οικονομική σταθερότητα
______________________________________________

Αποσπάσματα από το καφενείο στη συμβολή των οδών Πίνδου και Πολυδεύκους, στο Αιγάλεω. Μίλησε στους θαμώνες, ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών, Δημήτρης Βίτσας.

Δημήτρης Βίτσας: Οι πολίτες θυμούνται πού ήταν η χώρα το 2014 1

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button