ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Δήμαρχο καλό χρειαζόμαστε, όχι φτωχό δήμαρχο”

Ο συμπολίτης Μιχαήλ Ιωάννης Στεργίου  κάνει πολιτικό σχόλιο με αφορμή την δημοσίευση από την Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης των «πόθεν έσχες» των πολιτικών προσώπων, δημάρχων και περιφερειαρχών. Μεταξύ τους και του δημάρχου Μιχάλη Σελέκου. Γράφει ο κ. Στεργίου:


Επειδή τις τελευταίες μέρες πολύς ντόρος γίνεται για το πόθεν έσχες του Δήμαρχου μας Μιχάλη Σελέκου, εγώ σαν Χαϊδαριώτης θέλω να πω πως δεν με ενδιαφέρει ούτε πόσα ακίνητα έχει στην κατοχή του ούτε πόσα μετρητά έχει στην τράπεζα, εφόσον βεβαίως τα έχει αποκτήσει νόμιμα.

Αυτό που με νοιάζει, επειδή είναι δήμαρχος της πόλης όπου ζω και μεγαλώνω την οικογένειά μου, είναι:

Nα έχει την πόλη καθαρή και όχι βρώμικη όπως είναι τώρα, να φτιάξει τους δρόμους, που είναι όλο λακκούβες και τα πεζοδρόμια που είναι όλο εμπόδια, να βάλει περισσότερο δημοτικό φωτισμό, γιατί είμαστε στο σκοτάδι.

Να φτιάξει κανένα νέο γήπεδο και να συντηρήσει αυτά που υπάρχουν να παίζουν τα παιδιά.

Να φροντίσει η πόλη να έχει δημοτική συγκοινωνία, που να εξυπηρετεί και όχι αυτό το αίσχος που υπάρχει τώρα.

Να φυτεύει δέντρα και όχι να κόβει και αυτά που υπάρχουν με το παραμικρό.

Να κάνει και κανένα έργο όπως κάνουν οι άλλοι Δήμοι, γιατί δεν βλέπω τίποτα να γίνεται στο Δήμο μας.

Εφόσον τα κάνει αυτά, με γεια του με χαρά του η περιουσία του, τα πλούτη του και το κόμμα του, εγώ μάλιστα μπορεί και να τον ξαναψηφίσω.

Το “πόθεν έσχες” του Μ. Σελέκου

Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης έδωσε στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» του 2016 (αφορούν τη χρήση 2015), των πολιτικών προσώπων, δημάρχων και περιφερειαρχών.
Από τα στοιχεία που αναγράφονται στη δήλωση πόθεν έσχες  ο δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος με την σύζυγό του είχαν 74.058 ευρώ από εισοδήματα και τόκους καταθέσεων. Οι συνολικές καταθέσεις σε Αlpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς ανέρχονται στα 347.499,99 ευρώ ενώ, υπάρχουν στην κατοχή τους 11 ακίνητα και τρία οχήματα ΙΧ.
 
Σύμφωνα με την Επιτροπή Ελέγχου, υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά συνολικά 925 δηλώσεις. Εννέα υπόχρεοι δεν κατέθεσαν, ως όφειλαν, δήλωση περιουσιακής κατάστασης και η Επιτροπή θα διαβιβάσει τον σχετικό φάκελο στον εισαγγελέα για τη διάπραξη του αδικήματος της μη υποβολής.
 

Τα πόθεν έσχες είναι εδώ: http://www.hellenicparliament.gr

Οι δηλώσεις για τα «πόθεν έσχες» αναρτήθηκαν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής και θα παραμείνουν αναρτημένες για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, αλλά και για τρία ακόμα χρόνια από τη λήξη της.

Το “Χαϊδάρι Σήμερα” θα επανέλθει για να δημοσιεύσει τα πόθεν έσχες και άλλων υπόχρεων πολιτικών προσώπων της πόλης μας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button