ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δήλωση του Μπάμπη Καραθάνου για τις εγκαταστάσεις LNG στον Σκαραμαγκά

Δήλωση του Μπάμπη Καραθάνου, υποψήφιου βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, για το θέμα της ενδεχόμενης δημιουργίας εγκαταστάσεων φυσικού αερίου στον χώρο του Ναυπηγείου Σκαραμαγκά:

Οι Έλληνες πολίτες οφείλουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στις θεσμοθετημένες διαδικασίες αδειοδότησης στρατηγικών επενδύσεων, που προβλέπουν πολλαπλά επίπεδα ελέγχου και διαβούλευσης.

Πεποίθησή μου, την οποία έχω εκφράσει πολλές φορές και με ένταση, είναι ότι η Δυτική Αθήνα δικαιούται το στοργικό ενδιαφέρον του κράτους για να αρθούν ανισότητες δεκαετιών.

Για το συγκεκριμένο θέμα των επενδύσεων στον Σκαραμαγκά, είμαι αφοσιωμένος στην διακηρυγμένη θέση της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη για ανάπτυξη συνδυασμένη με ποιοτικές θέσεις εργασίας και κοινωνικό πρόοδο, όπως ακριβώς προβλέπεται με την επαναλειτουργία του Ναυπηγείου Σκαραμαγκά.

Ο κόσμος του καθημερινού μόχθου και η μεσαία τάξη του Χαϊδαρίου και της Δυτικής Αθήνας μπορούν να υπολογίζουν στην προσωπική μου αφοσίωση στην προάσπιση της ποιότητας ζωής, της ασφάλειας, της περιουσίας και του δικαιώματός τους για καλύτερο μέλλον.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button