ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δήλωση του Κώστα Ασπρογέρακα για τις δημοτικές εκλογές

——————————ΔΗΛΩΣΗ—————————

Ύστερα απ΄ την ολοκλήρωση και της 3ης βιομηχανικής επανάστασης, είναι ολοφάνερο ότι η Φεουδαρχία στο Χαϊδάρι θριάμβευσε για μια ακόμη φορά διαθέτοντας ισχυρά στηρίγματα.
Όσον με αφορά, και σύμφωνα με μεγάλο αριθμό των αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων, που διενεργήθηκαν απ΄τις άλλες δημοτικές παρατάξεις, «έδειξαν» δίχως αμφισβητήσεις, να προηγούμαι τόσο στις ουσιαστικές αυτοδιοικητικές ικανότητες όσον και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά, και κατά συνέπεια στη μεγάλη αποδοχή μου σε σχέση με άλλους υποψηφίους.
Το ποσοστό των ψήφων που έλαβε ο συνδυασμός που εκπροσώπησα, φανερώνει δίχως αμφιβολία, το διπλό πρόσωπο των ψηφοφόρων και την πάγια «ικανότητά» τους για «δεύτερες σκέψεις», που αποκλείουν το ξεδίπλωμα ικανοτήτων και ποιότητας, που οι ίδιοι είχα επιλέξει πριν λίγο καιρό!!!
«Τι να κάνουμε είναι δύσκολα τα πράγματα», έλεγε ο Διον. Σαββόπουλος το 1971 στο «Βρώμικο ψωμί».
Θα συνεχίσω να το υπερασπίζομαι δίχως εκπτώσεις και «προσαρμογές» ευχαριστώντας από καρδιάς αυτούς του 900 που έμειναν και επέμειναν, και δεν θ΄ ακολουθήσουν τον «Νικητή» τώρα που τέλειωσε, για μια φορά ακόμη του… «Ζαριού το παιχνίδι»

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button