ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δήλωση Ηρακλή Δρούλια για τις δημοτικές εκλογές

 

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 με τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη δημιουργήσαμε τη δημοτική παράταξη ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, για να συμβάλουμε με τις προτάσεις, το σχέδιο και το όραμά μας στην επίτευξη του κοινού στόχου, να μετατρέψουμε το Χαϊδάρι σε μια σύγχρονη βιώσιμη πόλη με υψηλού επιπέδου παροχές προς τους πολίτες της.

Όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο εκφράσαμε με ρεαλισμό και σοβαρότητα, προτάσεις, πολιτικές πρακτικές και διαχειριστικές λογικές που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Μείναμε πιστοί στη φιλοσοφία μας για αξιοποίηση των ανθρωπίνων και φυσικών πόρων της πόλης, ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και όραμα για σημαντικά έργα, εκφράζοντας τις απόψεις μας πάντα με επιχειρήματα, μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και ιδεοληψίες, προσωπικές αντιπαραθέσεις χωρίς ουσία και ανεφάρμοστα ευχολόγια.

Για όλους εμάς που δημιουργήσαμε ένα δημοτικό συνδυασμό πολύχρωμο, υπερκομματικό με τη συμμετοχή ανθρώπων από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους προτάσσοντας πάντοτε το συμφέρον της πόλης και των δημοτών της και όχι τη συναλλαγή για την επίτευξη προσωπικών φιλοδοξιών, το ζητούμενο για την αναβάθμιση του Χαϊδαρίου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του παραμένει πάντα επίκαιρο και ενεργό.

Δυστυχώς οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις το τελευταίο διάστημα, οι οποίες με υποχρεώνουν να βρίσκομαι συχνά εκτός Αττικής, δεν μου επιτρέπουν να αφοσιωθώ στις ανάγκες μιας προεκλογικής εκστρατείας, για να διεκδικήσω και πάλι την ψήφο των Χαϊδαριωτών.

Τα στελέχη της παράταξης και οι πολίτες που μας στήριξαν όλο αυτό το διάστημα έχουν κρίση και δεν χρειάζονται υποδείξεις και καθοδήγηση για την επιλογή τους. Τα κριτήρια παραμένουν τα ίδια. Είναι βέβαιο πως η κοινή μας προσπάθεια για αξιοκρατία, διαφάνεια, σύνεση στο Δημοτικό Συμβούλιο και στη διοίκηση του Δήμου καθώς κι ο αγώνας για την ανατροπή κατεστημένων συμφερόντων και συμπεριφορών που έχουν οδηγήσει την πόλη σε αδιέξοδο θα συνεχιστούν.

Το ήθος, η σοβαρότητα, η πολιτική και προσωπική συνέπεια, το θάρρος της ξεκάθαρης πολιτικής άποψης, η ικανότητα, η επαγγελματική καταξίωση και η αποτελεσματική διαχείριση είναι τα ελάχιστα και αυτονόητα προσόντα για όποιον φιλοδοξεί να συσπειρώσει τις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας. Ταυτόχρονα το νέο εκλογικό σύστημα δίνει τη δυνατότητα στους δημότες να επιλέξουν στον πρώτο γύρο τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών αλλά και τους υποψηφίους δημάρχους που με την παρουσία τους θα συνεισφέρουν την επόμενη μέρα στην απαραίτητη πλέον ευρύτερη συναίνεση που απαιτείται για να λειτουργήσει ο Δήμος αποτελεσματικά. Ας επιλέξουμε επιτέλους τους άξιους και τους ικανούς για μια πόλη με ανθρωποκεντρικό πρόσημο χωρίς αλαζονείες και ηγεμονισμούς.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη συνοδοιπόρο μου αυτά τα πέντε χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγγελική Γκανά – Ρηγάκη που με την αδιάλειπτη παρουσία και το κύρος της συνέβαλε στην επιτυχημένη εκπροσώπηση της παράταξής μας στο Χαϊδάρι, αλλά και τα δεκάδες στελέχη από το συνδυασμό μας που συμμετέχουν έως και σήμερα με τις προτάσεις και τις απόψεις τους και παραμένουν πιστοί στις αρχές, στις αξίες, στη συλλογικότητα και στο κοινό όραμα αντικρούοντας τα φαινόμενα συναλλαγής και μεταγραφών που κυριαρχούν σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Όλοι τους αποτελούν εγγύηση πως η παράταξή μας θα παραμείνει και στο μέλλον ενεργή με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς δράσης της πόλης εκφράζοντας όπως πάντα το μέτωπο κοινής λογικής που απαιτείται, για να ξεφύγουμε από τις παθογένειες του παρελθόντος και να δημιουργήσουμε μια χώρα σύγχρονη, ανεπτυγμένη και πόλεις με βασικές υποδομές και σωστές λειτουργίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button