ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Διεύθυνση Μεταφορών Δυτικής Αθήνας: Στα πράσα “καλωδιωμένος” υποψήφιος οδηγός που έδινε σήματα

Εντοπισμός υποψήφιου οδηγού για απόπειρα αντιγραφής στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Χτες, Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, διαπιστώθηκε απόπειρα αντιγραφής κατά τη διάρκεια των θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. του Δυτικού Τομέα Αθηνών. Συγκεκριμένα υποψήφιος οδηγός υποβοηθούμενος με ηλεκτρονικά μέσα προσπάθησε να επιτύχει στις θεωρητικές εξετάσεις υποψηφίων Οδηγών που διεξάγονται στην αίθουσα θεωρητικών εξετάσεων της εν λόγω Υπηρεσίας.

Άμεσα έγινε αντιληπτός από τους επιτηρητές – στελέχη της αρμόδιας Διεύθυνσης και αφού διαπιστώθηκε η παράβαση, η Υπηρεσία προχώρησε στις ενέργειες που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία (ακύρωση των εξετάσεων), ενημερώνοντας ταυτόχρονα τις αρμόδιες διωκτικές αρχές.

Προτεραιότητα της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη κ. Γ. Πατούλη είναι η διαφάνεια και το αδιάβλητο της διαδικασίας των εξετάσεων των υποψήφιων οδηγών, αποδεικνύοντας μηδενική ανοχή σε φαινόμενα παράνομων πράξεων, συναλλαγής και διαφθοράς.Θωρακίζουμε με συνεχείς παρεμβάσεις και θεσμικές πρωτοβουλίες το σύστημα εξετάσεων, δημιουργώντας ένα πλέγμα ασφαλιστικών δικλείδων και εντοπισμού κρουσμάτων παραποίησης στοιχείων.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button