ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίδυμο από το Κογκό καταδικάστηκε για κλοπή κατά συναυτουργία

Το πρωί της Πέμπτης 20 Μαΐου ένας 22χρονος και ένας 31χρονος αφαίρεσαν από κοντέινερ της διοίκησης της Δομής, δύο μικρά ηλεκτρικά ψυγεία. Την ώρα που τα φόρτωναν σε δικό τους όχημα έγιναν αντιληπτοί από άνδρα του Α.Τ. Χαϊδαρίου, που εκτελούσε υπηρεσία στο χώρο και εμπόδισε τη μεταφορά τους. Εκείνοι ισχυρίστηκαν πως τα ψυγεία είναι δικά τους, αλλά συνελήφθησαν.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία, με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας κάθισαν στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας.

Οι δύο κατηγορούμενοι, με καταγωγή από το Κονγκό, καταδικάστηκαν ο καθένας τους σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή. Άσκησαν έφεση.

Όπως έχουμε γράψει, με απόφαση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής περί τέλη του φετινού Ιουνίου το Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών Σκαραμαγκά θα αναστείλει τη λειτουργία του και οι σημερινοί διαμένοντες θα μεταφερθούν σε άλλες δομές, λόγω πώλησης της προβλήτας του ναυπηγείου, όπου βρίσκεται ο καταυλισμός.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button