ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Λεηλασία των συνεργείων του Δήμου από “ποντικούς”

Μια οδυνηρή έκπληξη περίμενε εργαζόμενους του Δήμου το πρωί της Δευτέρας 6 Μαΐου. Όταν πήγαν να αναλάβουν υπηρεσία στα τεχνικά συνεργεία, που βρίσκονται στο τέρμα της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, διαπίστωσαν πως ο χώρος εργασίας τους είχε παραβιαστεί.

Λεηλασία των συνεργείων του Δήμου από "ποντικούς" 1Σύμφωνα με περιγραφές των εργαζομένων, άγνωστοι στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εισήλθαν στο χώρο, από την πλευρά του «Θεαθήναι». Αρχικά άνοιξαν τρύπες στα σύρματα της περίφραξης. Στη συνέχεια, σπάζοντας τα λουκέτα, κατάφεραν να ανοίξουν το μηχανουργείο, το ξυλουργείο και την αποθήκη. Από εκεί αφαίρεσαν ότι τους ήταν χρήσιμο. Παράλληλα αποσύνδεσαν και έκλεψαν μπαταρίες από τροχοφόρα οχήματα.

Λεηλασία των συνεργείων του Δήμου από "ποντικούς" 3

Συνολικά έκαναν «φτερά» δύο κομπρεσέρ, 60 λίτρα βενζίνης, ένας τροχός και τέσσερις μπαταρίες μεγάλων αυτοκινήτων.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της σήμανσης, όπου πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και καταθέσεις από εργαζόμενους. Έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων ο συγκεκριμένος χώρος έχει γίνει και άλλες φορές στόχος κλεφτών. Συζητούσαν μεταξύ τους για περιθωριακά άτομα που συγκεντρώνονται στην περιοχή, συχνά υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Παράλληλα, όπως μας ανέφεραν οι εργαζόμενοι, με δική τους πρωτοβουλία για λόγους ασφαλείας μεταφέρουν κάθε Σαββατοκύριακο αρκετά από τα εργαλεία τους στο γκαράζ του δημαρχείου. «Τα πονάμε σαν να είναι δικά μας. Αν τα κλέψουν δεν θα έχουμε να δουλέψουμε και θα χρειαστούν αρκετές γραφειοκρατικές διαδικασίες για να πάρουμε στα χέρια μας καινούρια», μας τόνισαν χαρακτηριστικά.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Λεηλασία των συνεργείων του Δήμου από "ποντικούς" 5

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button