Χαϊδάρι Σήμερα Αν δεν ξέρουν να τσακώνονται τα ζευγάρια... η αστυνομία ψάχνει τον σύζυγο

 

Για μια νυχτερινή έξοδο του ζευγαριού, η οικογένεια έγινε άνω κάτω. Έφτασαν στα άκρα, τρόμαξαν τα παιδιά τους, κινητοποίησαν την αστυνομία, αλλά τελικά όλα εντάξει, το επεισόδιο είχε happy end… Όσα θα διαβάσετε πιο κάτω μπορεί να φανούν σαν σενάριο σκανδαλοθηρικής στήλης, ωστόσο είναι αληθινά γεγονότα που συνέβησαν στην πόλη μας και έφτασαν μέχρι τον εισαγγελέα.

Ο συζυγικός καβγάς των συμπολιτών μας ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου, την ώρα που ετοιμάζονταν για έξοδο. Εκείνος ήθελε να πάνε για διασκέδαση στην Αθήνα, η σύζυγος του όμως επέμενε να πάνε για κρασάκι σε χαϊδαριώτικο στέκι. Οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά, αλλά μέχρις εδώ… συνηθισμένα πράγματα.

Τελικά μπήκαν μαζί στο αυτοκίνητο και κατέληξαν στο Γκάζι, όπου διασκέδασαν χωρίς εντάσεις. Στην επιστροφή όμως η γυναίκα ζήτησε από τον σύζυγο να συνεχίσουν τη βραδιά στο μαγαζί που του πρότεινε αρχικά. Εκείνος αρνήθηκε και τότε εκείνη κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πήγε μόνη. “Το μάτι του γυάλισε”, αλλά και πάλι… συνηθισμένα πράγματα.

Όταν όμως έμεινε μόνος στο αυτοκίνητο το μυαλό άρχισε να ταξιδεύει και να πλάθει ιστορίες διανθισμένες με δόσεις ζήλειας. Και αυτό συνηθισμένο είναι, θα πείτε. Όμως φτάσαμε στο σημείο όπου αρχίζει η υπόθεση να παίρνει απρόοπτη τροπή, με την προσπάθειά του “άντρα της παρέας” να ανακτήσει τον έλεγχο. Μετά από ανώριμη σκέψη, λοιπόν, περασμένα μεσάνυχτα, στα κινητά της συζύγου και της κόρης του έφτασε γραπτό μήνυμα, με το οποίο ο πατέρας και σύζυγος τους αποχαιρετούσε γιατί θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

Το παιδί, μέσα στον τρόμο του, έδειξε πιο ώριμη συμπεριφορά από τους γονείς. Χωρίς δεύτερη σκέψη τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας και ενημέρωσε τον Αξιωματικό Υπηρεσίας. Εκείνος προσπάθησε να ηρεμήσει το παιδί και έδωσε σήμα στα περιπολικά που βρίσκονταν έξω εκείνη την ώρα, να βρουν τον υποψήφιο αυτόχειρα και να προλάβουν το κακό. 

Στο μεταξύ ξημέρωσε και κατά τις 8 το πρωί ο πατέρας επέστρεψε στο σπίτι του, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Τον ενημέρωσαν ότι τον ψάχνει το Τμήμα! Εκείνος πήγε αμέσως και έδωσε εξηγήσεις, όμως η υπόθεση είχε φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα βάρδιας. Αυτός τελικά άφησε ελεύθερο το αντρόγυνο, κρίνοντας ότι δεν χρήζουν ψυχιατρικής γνωμάτευσης. Έτσι επέστρεψαν και οι δύο στο σπίτι χωρίς να σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία. 

Συμπέρασμα: Τσακωθείτε, αλλά μην μπλέκετε άλλους, και κυρίως τα παιδιά σας.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου