ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑ

Δάγκωσε δύο γυναίκες στην αναμονή για ηλεκτρονική κάρτα του Μετρό!

«Αποδεικτικό κατάθεσης δικαιολογητικών σε φάκελο για έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας, δεν έχουμε εντολή να δίνουμε», αποκάλυψε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ, Σπύρος Ρεβύθης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm με τον Νίκο Στραβελάκη.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο για έγκαιρη κατάθεση δικαιολογητικών προμήθειας ηλεκτρονικής κάρτας, σε αντίθεση με τα όσα είχε υποστηρίξει ο υφυπουργός Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης, μόλις χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm.

Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε, επιβάτες ήρθαν στα χέρια μεταξύ τους, ενώ περίμεναν για την προμήθεια ηλεκτρονικών καρτών. Μάλιστα μίλησε και για περιστατικό με επιβάτη που δάγκωσε δύο γυναίκες επειδή του πήραν τη σειρά.

Πάντως διαβεβαίωσε ότι οι επιβάτες «μπορούν να καταθέσουν τον φάκελο, αλλά προτιμούν για ασφάλεια να παίρνουν άμεσα την ηλεκτρονική κάρτα».

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ διέψευσε ότι απείλησαν να μην κάνουν ελέγχους πλέον στα εισιτήρια. «Δεν είπαμε ότι δεν κάνουμε ελέγχους, αλλά έχουν ατονήσει επειδή δεν φτάνουν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι απασχολούνται με την εξυπηρέτηση των επιβατών».

Πρόσθεσε όμως ότι «αν υπάρξει συνωστισμός επιβατών και κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα ανθρώπων, θα ανοίξουμε τις μπάρες για να περάσει ελεύθερα το επιβατικό κοινό στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ».

Τέλος, όσον αφορά την παράταση που δόθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών για προμήθεια ηλεκτρονικών καρτών και την χρήση των χάρτινων εισιτηρίων, τόνισε ότι είναι «σωστή η παράταση, αλλά θα χρειαστεί κι άλλη».

Με πληροφορίες από real. gr

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button