ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δάφνη Δαφνίου: Το όμορφο ταξίδι συνεχίζεται…

Του Χρήστου Τσούνη

Με την απόφαση για την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων μπάσκετ, η χρονιά για τη Δάφνη Δαφνίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι όποιες αποφάσεις για αναδιάρθρωση των κατηγοριών δεν επηρεάζουν την μεγάλη ομάδα της πόλης μας. Η Δάφνη κατέλαβε τη 10η θέση στη βαθμολογία με 9 νίκες – 12 ήττες και θα βρίσκεται στην Α2 και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διοίκηση, παίκτες και  προπονητές έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία. Ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί ακόμα καλύτερα για την ομάδα, δεδομένου ότι τα πιο πολλά παιχνίδια χάθηκαν στο τελευταίο λεπτό και σε κάποιες περιπτώσεις  στα τελευταία δευτερόλεπτα! Στο σημείο δηλαδή που όλοι γνωρίζουμε καλά ότι τόσο η εμπειρία όσο και κάποιο αμφισβητούμενο σφύριγμα μπορεί να κρίνουν τον αγώνα.

Θα είναι άδικο για τους παίκτες της νεανικής ομάδας της Δάφνης να ξεχωρίσουμε κάποιους από αυτούς, αφού όλοι έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα.

Ωστόσο, ψηλά στους επίσημους πίνακες των στατιστικών βρίσκονται ο Ανδρέας Κανονίδης που είναι 4ος στα ριμπάουντ και ο Πάνος Φιλιππάκος, 3ος στα εύστοχα δίποντα και 5ος στα εύστοχα σουτ εντός παιδιάς.

Μεγάλη τιμή για την ομάδα και για ολόκληρο τον αθλητισμό του Χαϊδαρίου ήταν η συμμετοχή του Φιλιππάκου στο All Star Game καθώς και στον διαγωνισμό καρφωμάτων όπου κατέλαβε τη 2η θέση!

Στα αρνητικά της περιόδου ο τραυματισμός του 26χρονου γκαρντ Αντριάνο Τοπάλλι που έχασε τη μισή σαιζόν.

Η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης

Η Δάφνη τα τελευταία χρόνια έχει γράψει μια μικρή αθλητική ιστορία! Μέσα σε λίγα χρόνια από την παρακμή των τοπικών κατηγοριών έφτασε (;) στο αγωνιστικό ζενίθ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πλέον η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης σε όλα τα ομαδικά αθλήματα!

Οι φίλαθλοι και οι επιχειρηματίες της πόλης θα πρέπει να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα, αφού η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα είναι αυτή της καθιέρωσης της στην Α2 κατηγορία.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν σε όλη αυτή την πορεία!

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button