ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Βίτσας: Ο Τσίπρας έχει ευθύνη, αλλά και τον πρώτο λόγο

«Σαφέστατα ο Αλέξης Τσίπρας έχει ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα», είπε ο Δημήτρης Βίτσας σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, σημειώνοντας ωστόσο ότι μπορεί να εκφράσει την θέση του κόμματος απέναντι στα προβλήματα που έχει μπροστά της η χώρα και να προχωρήσει.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι τώρα δεν είναι η ώρα να ανοίξει μια τέτοια κουβέντα στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας «είναι πολύ νέος ακόμα, είναι μόλις 49 ετών, κάποιοι ξεκινάνε τώρα την πολιτική τους καριέρα», ενώ σημείωσε πως ο ίδιος πήρε το κόμμα και το έκανε κυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως «σαφέστατα έχει και αυτός ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα. Νομίζω όμως ότι έχει πρώτο λόγο για την επόμενη πορεία του κόμματος, δηλαδή αν θέλει να παραμείνει ή αν θέλει να φύγει», πρόσθεσε ο Δημήτρης Βίτσας.

Αναφέρθηκε και στην γκρίνια που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας η συλλογικότητα για ένα αριστερό κόμμα είναι πάντοτε το επιδιωκόμενο, όμως στην παρούσα στιγμή, ακριβώς ένα μήνα πριν από τις εκλογές, δεν είναι αυτό το αντικείμενο. «Δεν χρειαζόμαστε εκ των έσω βολές, οι οποίες βοηθάνε και τις εκ των έξω βολές» τόνισε. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ όπου και θα συζητήσουν, μεταξύ άλλων, και το τι έφταιξε στις εκλογές της 21 Μαΐου.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button