Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Κορίνα Πολίτη στα 400μ σε μια πολύ δυνατή κούρσα! – “Η ψυχή μου το ήθελε τόσο πολύ!”

Την πρώτη θέση κατέκτησε η αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου, στα των 400 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2020, που διεξάγεται στην Πάτρα, πραγματοποιώντας εκπληκτική κούρσα με χρόνο 53.86′, που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.

Η Λευκαδίτισαα στην καταγωγή Κορίνα ξεκίνησε δυνατά, έμεινε κοντά στο φαβορί, την Ελπίδα Καρκαλάτου, και με αποφασιστική επίθεση στο τελευταίο πενηντάρι πήρε τη μεγάλη νίκη. Η αθλήτρια του Γ.Σ. Χαϊδαρίου εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά της, σαν αθλήτρια των σπριντ μέχρι τώρα.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Sports μήπως έφτασε η στιγμή να κάνει και η Ελλάδα κάτι καλό και στη μεγάλη σκυτάλη, η Κορίνα Πολίτη απάντησε: «Θέλω να πιστεύω ότι η στιγμή έφτασε. Η Ομοσπονδία στηρίζει πολύ την ομάδα σκυταλοδρομίας 4×400 Γυναικών έμπρακτα. Είμαστε και εγώ και η Ελπίδα (Καρκαλάτου) σε ανοδική πορεία. Να ακολουθήσουμε όσο μπορούμε Μαρία Μπελιμπασάκη, Ειρήνη Βασιλείου και Δέσποινα Μουρτά, και γιατί όχι και σε ένα Τόκιο. Αν πρώτα ο Θεός, γίνει…».

Πανελλήνια πρωταθλήτρια η Κορίνα Πολίτη.

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Κορίνα Πολίτη στα 400μ. Η Λευκαδιτισσα έτρεξε με χρόνο 53.86, πήρε την 1η θέση και το Χρυσό μετάλλιο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Πάτρα

Gepostet von lefkadasportnews.gr am Samstag, 8. August 2020

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2020, Πάτρα. Δείτε τον χρυσό αγώνα της Κορίνας Πολίτη στο 52ο λεπτό.