ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Χαϊδάρι – Γιορτινή ατμόσφαιρα και πολύ παιχνίδι

Σε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό έχει μετατραπεί αυτές τις γιορτινές μέρες η πλατεία Δημαρχείου.

Η δημοτική αρχή την έχει αφιερώσει στους λιλιπούτειους συνδημότες μας. Καθημερινά οι μπόμπιρες έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε διάφορα φουσκωτά παιχνίδια που έχουν στηθεί γι’ αυτά ή να ταξιδέψουν στο κλίμα των εορτών με ένα μικρό τρενάκι.

Με τη βοήθεια εμψυχωτών διοργανώνονται ομαδικά παιχνίδια και face painting, ενώ δίνονται παραστάσεις από καραγκιοζοπαίχτες και ταχυδακτυλουργούς σε συγκεκριμένες ώρες. Παράλληλα με χρώματα και μπογιές έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν στο χαρτί, την πόλη και τον κόσμο που ονειρεύονται να ζήσουν.

Κάποια άλλα παιδιά επισκέπτονται το σπιτάκι του Αη-Βασίλη, που όλες αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Χαϊδάρι. Ανταλλάσσουν μαζί του ευχές και του εκφράζουν τις επιθυμίες τους. Πολλά παιδιά αλλά και όσοι αισθάνονται ακόμα παιδιά, σπεύδουν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του. Η συμμετοχή σε όλες αυτές τις δράσεις είναι δωρεάν.\

Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Χαϊδάρι - Γιορτινή ατμόσφαιρα και πολύ παιχνίδι 1

Μάς ξενάγησε ο δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του από την ανταπόκριση του κόσμου και ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά».

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Χαϊδάρι - Γιορτινή ατμόσφαιρα και πολύ παιχνίδι 3

Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Χαϊδάρι - Γιορτινή ατμόσφαιρα και πολύ παιχνίδι 5

Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Χαϊδάρι - Γιορτινή ατμόσφαιρα και πολύ παιχνίδι 7 Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Χαϊδάρι - Γιορτινή ατμόσφαιρα και πολύ παιχνίδι 9 Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Χαϊδάρι - Γιορτινή ατμόσφαιρα και πολύ παιχνίδι 11 Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Χαϊδάρι - Γιορτινή ατμόσφαιρα και πολύ παιχνίδι 13 Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Χαϊδάρι - Γιορτινή ατμόσφαιρα και πολύ παιχνίδι 15

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button