ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar στη Νέα Παιδεία 2 & 3 Δεκεμβρίου

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων Νέα Παιδεία στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar στη Νέα Παιδεία 2 & 3 Δεκεμβρίου 3
Christmas Bazaar is…loading!

Mαθητές και μαθήτριες από όλα τα τμήματα του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού παρουσίασαν κάλαντα και άλλα ελληνικά και αγγλικά  χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση των Μουσικών του σχολείου, κ. Στέφανου Βαρελά και κ. Μαρίας Κάτσαρη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Η δημοσιογράφος  κ. Κατερίνα Καινούργιου που παρουσίασε την εκδήλωση, η κ. Δέσποινα Βανδή, που τραγούδησε με τους μαθητές της Στ΄ Δημοτικού (και οι δύο συμμετείχαν στηρίζοντας τους φιλανθρωπικούς του στόχους).

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar στη Νέα Παιδεία 2 & 3 Δεκεμβρίου 5
Αριστερά η Δρ.Άντζι Μαργαρίτη-Άντριους, δεξιά επάνω οι κυρίες Δημοπούλου & Καινούργιου, δεξιά κάτω ο κ. Α.Αλεξόπουλος

Το σχολείο με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε την παρουσία εκπροσώπων των οργανώσεων που στηρίζει. Παραβρέθηκαν ο κ. Ντέιβιντ Άντριους γιος της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας και η σύζυγος του Δρ.Άντζι Μαργαρίτη-Άντριους, που εκπροσώπησαν τον Οργανισμό «Lifeline Hellas» (τελεί υπό την αιγίδα της πριγκίπισσας Αικατερίνης). Η κ.Έλενα Δημοπούλου, ειδική παιδαγωγός εκπροσώπησε την  Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων «ΕΛΕΠΑΠ» και ο κ. Α.Αλεξόπουλος τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο “Αγκαλιά”.

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar στη Νέα Παιδεία 2 & 3 Δεκεμβρίου 7
Από αριστερά η κ. Μαρία Ντάγκα,Διευθύντρια Νηπιαγωγείου-Δημοτικού, η κ.Πετίνη Ελευθερία, Διευθύντρια του Γυμνασίου, ο κ. Σπύρος Ντάγκας, Διευθυντής Γυμνασίου-Λυκείου υποδέχεται την κ. Κ.Καινούργιου, η Δέσποινα Βανδή τραγουδά με τα παιδιά

Τα έσοδα από τις πωλήσεις λαχνών και από το Χριστουγεννιάτικο bazaar, θα στηρίξουν τους παραπάνω και πολλούς άλλους φορείς.

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar στη Νέα Παιδεία 2 & 3 Δεκεμβρίου 9

Συγκινητική η αθρόα συμμετοχή μαθητών και γονέων των Εκπαιδευτηρίων. Οι εκπρόσωποι του σχολείου τους ευχαρίστησαν από καρδιάς καθώς και τους εκπαιδευτικούς που μαζί με τα παιδιά ετοιμάζουν υπέροχες δράσεις για τις γιορτές.

Εγκάρδια ευχαρίστησαν όλους για την παρουσία και την απλόχερη στήριξη σε αυτή την πρώτη φετινή εκδήλωση. Είναι βέβαιο πως θα λειτουργήσει ως  κινητήρια δύναμη για τις επόμενες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «ΣυνΔράμω» των Εκπαιδευτηρίων.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button