ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χρήστος Νικολάου: Σειρά επαφών με αφορμή την υποστελέχωση του ΑΤ Χαϊδαρίου, την αύξηση της εγκληματικότητας και την παράνομη στάθμευση

Με αφορμή την αύξηση της εγκληματικότητας στο Χαϊδάρι, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Χρήστος Νικολάου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με τις αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Συγκεκριμένα, στις 24 Μαρτίου ο κ. Νικολάου συναντήθηκε με το Διοικητή του ΑΤ Χαϊδαρίου, Αστυνόμο Β΄ Άρη Κανταρέλη και συζήτησαν για την εγκληματικότητα στο δήμο, με ειδική αναφορά στην αύξηση της εφηβικής εγκληματικότητας.

Στην ατζέντα της συνάντησης ήταν και το ζήτημα της παράνομης στάθμευσης στο Χαϊδάρι, με τον κ. Νικολάου να υπογραμμίζει πως σε καθημερινή βάση ταλαιπωρούνται οι δημότες και πως η ύπαρξη Δημοτικής Αστυνομίας θα ήταν χρήσιμη στην αντιμετώπιση του προβλήματος, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο Διοικητής του ΑΤ.

Χρήστος Νικολάου: Σειρά επαφών με αφορμή την υποστελέχωση του ΑΤ Χαϊδαρίου, την αύξηση της εγκληματικότητας και την παράνομη στάθμευση 3
Ο κ. Νικολάου με τον διοικητή του ΑΤ Χαϊδαρίου, Αστυνόμο Β Άρη Κανταρέλη.

Ο επικεφαλής του Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα πραγματοποίησε, επίσης, συνάντηση στις 29 Μαρτίου και με το Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχο Λυκούργο Μπιτσακάκη. Δεδομένης και της ιδιότητας του κ. Νικολάου ο οποίος είναι Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. η συζήτηση στράφηκε σε πιο εξειδικευμένα ζητήματα ασφαλείας του Χαϊδαρίου.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Νικολάου επεσήμανε τα προβλήματα λειτουργίας του ΑΤ όπως αυτά τέθηκαν και στη συνάντηση με τον Διοικητή και ζήτησε να ενισχυθεί το ΑΤ Χαϊδαρίου με επιπλέον αστυφύλακες και τουλάχιστον έναν ακόμα αξιωματικό, πρόταση την οποία ο κ. Μπιτσακάκης υποσχέθηκε πως θα εξετάσει θετικά.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button